Κατασκευή ιατρείου Κατερίνας Παπακωνσταντίνου Γυναικολόγος

Για πολλά χρόνια η στρατιωτική γυναικολόγος Κατερίνα Παπακωνσταντίνου, διατηρούσε επαγγελματική στέγη, σ΄ έναν ενοικιαζόμενο χώρο.

Στόχος ζωής όμως, ήταν η απόκτηση ενός ιδιόκτητου ιατρείου, κομμένου και ραμμένου στα μέτρα της.

Η αγορά της, αφορούσε ένα διαμέρισμα σε μια παλιά πολυκατοικία στη Βασιλίσσης Σοφίας, το οποίο σκόπευε να μεταμορφώσει σε ένα καλαίσθητο και σύγχρονα εξοπλισμένο γυναικολογικό ιατρείο.

Κάποιος όμως έπρεπε να αναλάβει συνολικά την ανάπλαση, καθώς εκείνη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είχε ιδιαίτερα περιορισμένο χρόνο.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που την έστρεψαν στην INNOVO constructions, καθώς είχαν συνεργαστεί μαζί της για την κατασκευή ή την ανακαίνιση του ιατρείου τους, και είχαν αποκομίσει θετικές εντυπώσεις.Η γιατρός όμως δεν αρκέστηκε στις συστάσεις τους και θέλησε να διαπιστώσει και με άλλα μέσα, το ειδικό βάρος της συγκεκριμένης εταιρείας.

Έτσι άρχισε την περιήγηση στην ιστοσελίδα της, προκειμένου να δει δουλειές τους, να ενημερωθεί για το προφίλ της εταιρείας και να σχηματίσει προσωπική εικόνα.
Αυτά που είδε, την έπεισαν ότι μπορούσε να την εμπιστευθεί και να της αναθέσει την ανακαίνιση και του δικού της ιατρείου.

Αρχικά η γιατρός έθεσε τις απαιτήσεις της στην INNOVO constructions, για το πώς θα ήθελε σε γενικές γραμμές τη διαρρύθμιση, καθώς κάθε ιατρείο ανάλογα με το είδος του έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες.

Αξιοποιώντας λοιπόν αυτές τις οδηγίες ως πυξίδα, η INNOVO constructions, χάραξε τη ρότα για την κατασκευή του καινούργιου της ιατρείου.

Η ολοκλήρωση του έργου στην προκαθορισμένη ημερομηνία, λειτούργησε ανακουφιστικά για τη γιατρό, που πιέζονταν λόγω συνθηκών να εγκαινιάσει το νέο της ιατρείο.

Η ελαστικότητα και η ευελιξία της INNOVO constructions για την αποπληρωμή, βοήθησε την ιδιοκτήτρια να ανταπεξέλθει με συνέπεια στο κόστος κατασκευής, ενώ το ενδιαφέρον της εταιρείας για ο,τιδήποτε προέκυψε από την παράδοση του ιατρείου μέχρι σήμερα, ενάμιση χρόνο μετά ήταν συγκινητικό, σύμφωνα με τη γιατρό.