Κατασκευή Ιατρείου Αποστόλου Μανιατέα

Οι δρόμοι του οφθαλμιάτρου Απόστολου Μανιατέα και της INNOVO Constructions, έμελλε να συναντηθούν κατά τη διάρκεια ενός οφθαλμολογικού συνεδρίου.
Αν και ο γιατρός είχε ήδη συμφωνήσει με άλλη κατασκευαστική εταιρεία και βρισκόταν εν αναμονή των προτάσεών τους για την κατασκευή του ιατρείου του, δεν άντεξε να μην προσεγγίσει το εντυπωσιακό περίπτερο της INNOVO Constructions, σε κάποια ανάπαυλα του συνεδρίου και να θαυμάσει το portfolio της.
Μετά από ένα μήνα αναμονής και αφού δεν είχε καμία είδηση από την εταιρεία με την οποία είχε συμφωνήσει, αποφάσισε να έρθει σε επαφή με την INNOVO Constructions, από την οποία είχε αποκομίσει θετικές εντυπώσεις.
Η ολιγόωρη επαφή του με τους συνεργάτες της εταιρείας στα γραφεία τους, τον έπεισε ότι ήταν η πλέον αξιόπιστη και κατάλληλη για την ανάληψη του έργου.
Όντως σε δύο εικοσιτετράωρα από τη συνάντηση, προτάθηκαν στο γιατρό από την INNOVO Constructions τρία διαφορετικά τρισδιάστατα σχέδια για να επιλέξει, αφήνοντάς τον άναυδο με την ταχύτητα ανταπόκρισης!
Ανάμεσα στα σχέδια ανακάλυψε την ιδανική εικόνα για το ιατρείο του και έκανε το πρώτο βήμα. Οι κατασκευαστικές ανάγκες καταγράφτηκαν αναλυτικά στο συμφωνητικό που υπέγραψαν, μη αφήνοντας καμία αμφιβολία, για το τι τελικά θα παραλάμβανε ο γιατρός μετά την αποπεράτωση.

Έξι χρόνια μετά την ολοκλήρωση κατασκευής του συγκεκριμένου ιατρείου πλέον, υπάρχουν μόνο θετικές αναμνήσεις από τη συνεργασία με την INNOVO Constructions.
Με προδιαγεγραμμένο κόστος κατασκευής, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις στην παράδοση, με πρωτοτυπία και φαντασία στη σχεδίαση, με ταχύτητα και ποιότητα στην κατασκευή αλλά και με άμεση ανταπόκριση στην αποκατάσταση οποιασδήποτε ζημιάς προέκυψε στην πορεία αυτών των ετών, ο οφθαλμίατρος Απόστολος Μανιατέας, αποτελεί έναν ακόμη ικανοποιημένο πελάτη της INNOVO Constructions.
Η ευχή που δίνει στην εταιρεία από καρδιάς, είναι να συνεχίσει να δημιουργεί, να εκπλήσσει και να πρωτοτυπεί, για όλους εκείνους που αναζητούν ένα υψηλό επίπεδο κατασκευής για τον επαγγελματικό τους χώρο!