Κατασκευή φαρμακείου Τάκη Ρέκκα

Το φαρμακείο του πατέρα της υπήρξε το παλαιότερο στη Νέα Ερυθραία. Έτσι όταν εκείνος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση μετά από 40 χρόνια, η Κωνσταντίνα Μακρή ως κόρη του, συνέχισε την οικογενειακή παράδοση και ανέλαβε τη λειτουργία του.
Μαζί με το σύζυγό της επίσης φαρμακοποιό Τάκη Ρέκκα, εργάστηκαν αρκετά χρόνια στο ίδιο ενοικιαζόμενο φαρμακείο, προτού αποκτήσουν την ιδιόκτητη στέγη που ονειρεύονταν για την επιχείρησή τους.
Όταν αυτή εξασφαλίστηκε, το ζευγάρι αποφάσισε να αφήσει στο χρονοντούλαπο το παλιό αναχρονιστικό φαρμακείο του και να γυρίσει σελίδα στην επαγγελματική του καθημερινότητα .
Ποιος όμως θα αναλάμβανε να δημιουργήσει το σύγχρονο, λειτουργικό και εντυπωσιακό φαρμακείο που επιθυμούσαν;
Ένα γειτονικό κατάστημα οπτικών που είχε κατασκευάσει η INNOVO Construction τους έδωσε την απάντηση.
Για καιρό οι ιδιοκτήτες του φαρμακείου θαύμαζαν την αισθητική του συγκεκριμένου καταστήματος, αλλά κυρίως τον φωτισμό του. Όταν το σκοτάδι απλώνονταν, ήταν ο μοναδικός επαγγελματικός χώρος στην περιοχή, που τίποτα δε μπορούσε να επισκιάσει τη λάμψη του.
Έτσι έκαναν την πρώτη επαφή με την INNOVO Constructions, στην οποία έδωσαν τις κατευθυντήριες γραμμές για το τι θα ήθελαν να περιλαμβάνει το νέο τους φαρμακείο και γεμάτοι αγωνία περίμεναν την πρότασή της.
H ανταπόκριση ήταν τόσο άμεση, που το ζευγάρι των φαρμακοποιών εξεπλάγην όταν του τηλεφώνησαν μια δύο μέρες μετά τη συνάντηση, για να το ενημερώσουν ότι είχαν κιόλας έτοιμη την πρότασή τους.
Η ευχάριστη έκπληξη έγινε διπλή, όταν διαπίστωσαν ότι η εταιρεία δεν ήταν μόνο ταχύτατη, αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματική και με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Η τρισδιάστατη απεικόνιση του φαρμακείου που τους παρουσίασαν, έδινε με σαφήνεια και ακρίβεια την εικόνα του νέου τους φαρμακείου, η οποία ήταν ακριβώς αυτό που ήθελαν!
Χωρίς καμία αλλαγή στα σχέδια, η INNOVO Constructions ξεκίνησε άμεσα την υλοποίησή τους.