Κατασκευή φαρμακείου Σταματίνας Ράπτη

Φαρμακείο υπερπαραγωγή! Αυτό σκέφτεσαι μόλις το αντικρίσεις. Η ιδιαίτερη φυσιογνωμία του ξεκινά ήδη από την εικόνα της βιτρίνας του. Εκλεπτυσμένη, φροντισμένη, ξεχωριστή, παραπέμπει στην εικόνα της ιδιοκτήτριάς του.
Πριν από δυόμιση χρόνια η φαρμακοποιός Σταματίνα Ράπτη αποφάσισε να αφήσει το χώρο που στέγαζε μέχρι τότε το φαρμακείο της, και παρά την οικονομική κρίση να κάνει ένα τεράστιο άνοιγμα δημιουργώντας ένα φαρμακείο κόσμημα για την περιοχή της Βάρης.
Περνώντας μπροστά από το χώρο που στο παρελθόν στέγαζε τράπεζα, είδε ότι ενοικιάζονταν και αποφάσισε να προχωρήσει στο επόμενο βήμα.
Η μίσθωση έγινε άμεσα και η φιλόδοξη φαρμακοποιός στράφηκε στο ίντερνετ, προκειμένου να ανακαλύψει την ιδανική κατασκευαστική εταιρεία που θα υλοποιούσε τα σχέδιά της.

Οι πρώτες επαφές με κάποιες από τις κατασκευαστικές αυτές εταιρείες ήταν απογοητευτικές. Με πρόχειρους σχεδιασμούς σε χαρτιά, χωρίς ίχνος πρωτοτυπίας και επαγγελματισμού, οι επίδοξοι κατασκευαστές προσπάθησαν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της και να αναλάβουν τη δουλειά. Όπως ήταν φυσικό έπεφταν σε τοίχο, καθώς η φαρμακοποιός αντιλαμβάνονταν ότι δε διέθεταν τα εχέγγυα για να αναλάβουν την κατασκευή.
Και τότε για πρώτη φορά επικοινώνησε με την κατασκευαστική εταιρεία INNOVO Constructions, την οποία είχε εντοπίσει επίσης κατά την αναζήτησή της στο διαδίκτυο.
Η σύντομη συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής της εταιρείας, ήταν αρκετή για να τον κάνει να αντιληφθεί τι είδους φαρμακείου ταίριαζε στην ιδιοσυγκρασία της.
Άμεσα οι άνθρωποι της INNOVO Constructions προχώρησαν στον τρισδιάστατο σχεδιασμό του καινούργιου της φαρμακείου.
Τα σχέδια μεταφέρθηκαν μέσα σ΄ ένα στικάκι και ένα κλικ μόνο υπολείπονταν για να ξεδιπλωθούν μπροστά της.
Το τοποθέτησε στον υπολογιστή της και μόλις το αρχείο άνοιξε, αποκαλύφθηκε ο νέος της επαγγελματικός χώρος. Με μια μόνο ματιά τον λάτρεψε.
Τότε η ιδιοκτήτρια κατάλαβε ότι η INNOVO Constructions ήταν η πλέον κατάλληλη εταιρεία για να αναλάβει την κατασκευή.

Η εντυπωσιακή κατασκευή του φαρμακείου κατάφερε να ενθουσιάσει όχι μόνο τους εργαζόμενους, αλλά και τους πελάτες που δε σταματούν να δίνουν τα εύσημα στην ιδιοκτήτριά του.
Όσο για την ίδια και τη σχέση της με την INNOVO Constructions; Είναι πλέον σχέση ζωής, αφού για ο,τιδήποτε καινούργιο χρειάζεται είναι πάντα δίπλα της με την ίδια ευσυνειδησία, ταχύτητα και μεράκι όπως την πρώτη μέρα της γνωριμία τους!