Κατασκευή φαρμακείου Νίκου Μαραγκουδάκη

Αν ο δρόμος και η ανάγκη σε φέρουν στην Πετρούπολη αναζητώντας φαρμακείο, τότε ανέβα ψηλά σε απαιτήσεις και υψόμετρο. Στις παρυφές του Ποικίλου Όρους, ένα φαρμακείο με ρίζες στο παρελθόν και βλέμμα στο μέλλον, σε περιμένει από το πρωί ως το βράδυ να σε εξυπηρετήσει. Επτά άτομα προσωπικό στέκονται δίπλα σου, για να σου δώσουν όποια πληροφορία ή βοήθεια τους ζητήσεις, ενώ ο νεαρός ιδιοκτήτης του έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών του, κάνοντάς τους να νιώθουν δικοί του άνθρωποι.

Και όλα αυτά σ΄ ένα χώρο που μαγνητίζει τα βλέμματα, λόγω της κατασκευή του!

Πριν από τρία χρόνια όταν οι απαιτήσεις των καιρών επέβαλλαν την ανακαίνιση του φαρμακείου, ο ιδιοκτήτης του υπακούοντας στα κελεύσματα, μπήκε στη διαδικασία με την ορμή της νιότης του.Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός και η λειτουργικότητα ήταν από τα ζητούμενά του. Βλέποντας τη δουλειά αρκετών κατασκευαστικών εταιρειών, ξεχώρισε την innovo.

Η συνεργασία τους στέφθηκε με επιτυχία. Ο ιδιοκτήτης έφτιαξε το περίγραμμα στο οποίο ήθελε να κινηθούν και τα σχεδιαστικά προγράμματα πήραν φωτιά!
Οι άνθρωποι της innovo μετέτρεψαν τις επιθυμίες του σε πρωτότυπες κατασκευές και τις εμπλούτισαν με φρέσκιες ιδέες που έκαναν τη διαφορά.
Η ανακαίνιση φαρμακείου, αν και δεν είναι ούτε εύκολη, ούτε σύντομη υπόθεση , έγινε παιχνίδι στα χέρια της innovo.

Σε χρόνο ρεκόρ το παλιό φαρμακείο ξηλώθηκε, για να δώσει τη θέση του στο καινούργιο.

Η αλλαγή το μεταμόρφωσε από κάμπια σε πεταλούδα, προτού προλάβουν να το συνειδητοποιήσουν!