Κατασκευή φαρμακείου Κυριακής Μπουγιακλή

Όταν η Κυριακή Μπουγιακλή αποφάσισε να προχωρήσει στην κατασκευή του δικού της φαρμακείου στον Άγιο Δημήτριο πριν από δυόμισι χρόνια, φανταζόταν κάτι ευρύχωρο και φωτεινό, με minimal μοντέρνα διακόσμηση, που θα ταίριαζε γάντι στη νεαρή της ηλικία.

Έτσι ξεκίνησε μαζί με τον πατέρα της να αναζητούν τον κατάλληλο χώρο, που θα ικανοποιούσε τις προσδοκίες της.Είδαν πολλούς ενοικιαζόμενους χώρους προτού καταλήξουν σ΄ ένα γωνιακό κατάστημα, που πληρούσε εξωτερικά τουλάχιστον, τις προδιαγραφές που είχε θέσει.
Το δίλλημα αν αυτός ο χώρος θα μπορούσε να μεταμορφωθεί σε φαρμακείο, ήταν βασανιστικό.

Αποφάσισαν λοιπόν να έρθουν σε επαφή με κάποιες κατασκευαστικές εταιρείες, οι οποίες αφού πρώτα εκτιμούσαν την κατάσταση, θα πρότειναν τις απαιτούμενες επισκευές και μετατροπές και θα παρουσίαζαν τα σχέδιά τους, με κόστος που θα μπορούσε να αντέξει οικονομικά η ιδιοκτήτρια και η οικογένειά της.
Περιγραφικά η νεαρή φαρμακοποιός, ήθελε το ύφος του φαρμακείου της να είναι αμιγώς μοντέρνο και όχι συγκερασμός διαφόρων υφών.
Ήθελε όλα να είναι μελετημένα μέχρι και την τελευταία τους λεπτομέρεια και επειδή δεν διέθετε προηγούμενη εμπειρία από κατασκευή φαρμακείου, ήθελε η εταιρεία που θα αναλάμβανε το έργο, να της δώσει προτάσεις και λύσεις για το κάθε τι και αφού ολοκλήρωνε την υλοποίηση της κατασκευής, να της παρέδιδε το κλειδί στο χέρι.
Αμέσως ετοιμάστηκε για την αναζήτηση. Η πρώτη της σκέψη ήταν να καταφύγει στο ίντερνετ, μιας και δεν γνώριζε εταιρείες του είδους για να απευθυνθεί.
Μέσω διαδικτύου εντόπισε τρεις κατασκευαστικές εταιρείες που ασχολούνταν με την ανακαίνιση και κατασκευή φαρμακείων και ήρθε σε επαφή μαζί τους.
Και οι τρεις αφού είδαν το χώρο, επιστράτευσαν τη φαντασία τους και της υπέβαλαν τη δική τους σχεδιαστική πρόταση.
Η πιο πρωτότυπη και εντυπωσιακή πρόταση, σύμφωνα με το πλαίσιο που είχε θέσει η νεαρή ιδιοκτήτρια, ήταν της κατασκευαστικής εταιρείας INNOVO constructions.
Μόλις η ιδιοκτήτρια είδε το σχέδιο σε τρισδιάστατη απεικόνιση στον υπολογιστή της , το ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά.
Το πράσινο φως για την κατασκευή δόθηκε άμεσα , και το έργο ξεκίνησε με πυρετώδεις ρυθμούς, καθώς η τιμή ήταν άκρως ανταγωνιστική σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρείες και οι διευκολύνσεις αποπληρωμής εκμηδένιζαν κάθε δισταγμό.

Στο μικρό χρονικό διάστημα που απαιτήθηκε για την ολοκλήρωση της κατασκευής, η νεαρή ιδιοκτήτρια ένιωσε ότι δικαίως επέλεξε την INNOVO constructions, καθώς είχε το χρόνο να γνωρίσει από κοντά τον επαγγελματισμό της και την υπευθυνότητά της.
Κανένα από τα προβλήματα που προέκυψαν στην πορεία της κατασκευής, δεν μετακυλίστηκε στις πλάτες της, γλυτώνοντάς την από μεγάλη ψυχική ταλαιπωρία και όταν μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής χρειάστηκε κάποιες φορές την τεχνική τους υποστήριξη, της την παρείχαν άμεσα και φιλικά.