Κατασκευή φαρμακείου Δημήτρη Ποδάρα

Στα δυτικά προάστια της Αθήνας, στο Δήμο Ιλίου, δύο νέοι φαρμακοποιοί, ο Δημήτρης Ποδάρας και η Αθηνά Λιόντου, αποφάσισαν εκτός από το να ενώσουν τις ζωές τους να συμπράξουν και επαγγελματικά, κατασκευάζοντας το δικό τους φαρμακείο.
Με παρακαταθήκη το πελατολόγιο από το φαρμακείο του πατέρα του Δημήτρη, το οποίο λειτουργούσε σε διπλανό οίκημα για 40 χρόνια αλλά ήταν μικρό με ξεπερασμένη αισθητική, και το όνειρο να προχωρήσουν σε κάτι σύγχρονο, που θα μπορούσε να φιλοξενεί περισσότερα προϊόντα πέρα από φάρμακα, πήραν βαθιά ανάσα και προχώρησαν.
Σε πρώτη φάση αγόρασαν ένα γειτονικό κατάστημα 80 τ.μ. το οποίο αποφάσισαν να ανακαινίσουν, μετατρέποντάς το σε έναν επαγγελματικό χώρο που θα τους αντιπροσώπευε απόλυτα.

Η αναζήτηση της κατάλληλης κατασκευαστικής εταιρείας που θα αναλάμβανε την υλοποίηση, ήταν το επόμενο βήμα. Απ΄ ό,τι φάνηκε ήταν η καθοριστική απόφαση, που είτε θα τους ενέπλεκε σε πολύμηνες περιπέτειες, είτε θα τους έβγαζε στο σίγουρο λιμάνι μιας σοβαρής και έμπειρης εταιρείας, κατασκευής και ανακαίνισης φαρμακείων.
Στην προσπάθεια επιστρατεύθηκαν όλα τα μέσα. Συνάδελφοι και διαδίκτυο έφεραν το ζευγάρι των φαρμακοποιών μπροστά στο δίλημμα της επιλογής, ανάμεσα σε τρεις κατασκευαστικές εταιρείες.
Προεξέχουσα η INNOVO construction η οποία με το δυνατό της portfolio και τις θετικές της συστάσεις, κατάφερε να κερδίσει με διαφορά στήθους τις ανταγωνίστριες εταιρείες και να αναλάβει το έργο.
Η πρώτη συνάντηση μεταξύ των ενδιαφερομένων και της εταιρείας, έδωσε το στίγμα στο σχεδιαστικό τμήμα, του τι θα ήθελαν οι ιδιοκτήτες.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, η επιλογή της INNOVO constructions, αποδείχτηκε κορυφαία, όχι μόνο γιατί δημιούργησε τον ιδανικό επαγγελματικό χώρο γι΄αυτούς, αλλά γιατί ήταν ευέλικτη οικονομικά δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αποπληρώσουν την κατασκευή σε μεγάλο βάθος χρόνου και γιατί από τη μέρα της κατασκευής έως και τώρα, δύο χρόνια μετά, εξακολουθεί να στέκεται δίπλα τους με το ίδιο ενδιαφέρον και την ίδια ταχύτητα για ο,τιδήποτε προκύψει.