Κατασκευή δερματολογικού ιατρείου Φωτεινής Μπαγεώργου

Μπαίνοντας στο ιατρείο της δερματολόγου- αφροδισιολόγου Φωτεινής Μπαγεώργου, νιώθεις να σε τυλίγει μια υπέροχη αύρα!

Το προσεγμένο περιβάλλον, αλλά και η ιδιαίτερα επιμελημένη εμφάνιση της γιατρού, παίζουν καταλυτικό ρόλο σ΄αυτή την αίσθηση.

Το κουβάρι της κατασκευής του συγκεκριμένου ιατρείου ξετυλίγεται ένα χρόνο νωρίτερα, όταν η δερματολόγος αποφάσισε να φτιάξει το δικό της επαγγελματικό χώρο σ΄ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας.

Η αναζήτηση της κατάλληλης κατασκευαστικής εταιρείας που θα αναλάμβανε το έργο ήταν δύσκολη, καθώς η ιδιοκτήτρια του ιατρείου επιθυμούσε αφενός να υλοποιήσει προσωπικές της ιδέες και αφετέρου ήθελε φρέσκιες προτάσεις και σωστή καθοδήγηση από μια έμπειρη εταιρεία για να καταλήξει στην τελική εικόνα του ιατρείου της.
Το διαδίκτυο αποδείχτηκε ισχυρός σύμμαχος, καθώς της έδωσε την ευκαιρία να δει κατασκευές ιατρείων από διάφορες εταιρείες και να κάνει τις συγκρίσεις της.

Εκείνο που διαπίστωσε ήταν, ότι όλα τα ιατρεία που την γοήτευαν, είχαν τη σφραγίδα της INNOVO Constructions!
H αισθητική τους ήταν υψηλή και το καθένα απ΄αυτά διέθετε το δικό του ιδιαίτερο στίγμα.

Άμεσα έκλεισε ραντεβού με τoν υπεύθυνο της συγκεκριμένης κατασκευαστικής εταιρείας.
Από την πρώτη στιγμή της συνάντησης, αντιλήφθηκε ότι οι ιδέες της κινούνταν σε παράλληλο άξονα με τις δικές του. Έτσι κατάλαβε αμέσως τι ακριβώς ήθελε και της έκανε τις ανάλογες προτάσεις.

Η πληθώρα των ιδεών που είχε η ίδια για το ιατρείο της, σε συνδυασμό με τις προτάσεις της INNOVO δημιούργησαν ένα χαρτοφυλάκιο υψηλής αξίας για τον επαγγελματικό της χώρο.

Τα διαδικαστικά διεκπεραιώθηκαν αστραπιαία και οι εργασίες κατασκευής πήραν το δρόμο τους με γρήγορους ρυθμούς.

Το παλιό διαμέρισμα στη Β.Σοφίας έπρεπε να αφήσει πίσω του ολοκληρωτικά την παλιά του εικόνα του για να κάνει τη μεγάλη μετάβαση σε κάτι καινούργιο.

Μοναδική επιλογή γι΄αυτή την αλλαγή ήταν η πλήρης κατεδάφισή του εσωτερικά.
Η απελπισία της γιατρού ήταν απερίγραπτη μόλις αντίκρισε το κατεδαφισμένο διαμέρισμα, γιατί θεώρησε ότι το συμφωνηθέν χρονοδιάγραμμα θα ήταν αδύνατον να τηρηθεί.

Και σα να μην έφτανε αυτό, έπρεπε στο πλαίσιο κάποιας υποτροφίας να φύγει για το εξωτερικό, οπότε δε θα μπορούσε να ασκήσει πίεση για τη γρήγορη αποπεράτωσή του.

Όμως η INNOVO Constructions διέψευσε τους φόβους της.
Μόλις επέστρεψε το καινούργιο της ιατρείο ήταν έτοιμο να την υποδεχτεί!
Η πρώτη της αίσθηση μπαίνοντας, ήταν απερίγραπτη. Αντίκρισε ένα χώρο πολύ φωτεινό και ευχάριστο που λάτρεψε από την αρχή.

Ήταν ακριβώς αυτό που είχε δει στο τρισδιάστατο σχέδιο και αυτό που έκανε από την πρώτη στιγμή την ίδια και τους ασθενείς της, να νιώθουν όμορφα και άνετα.

Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα η INNOVO είχε πραγματοποιήσει ένα θαύμα!
Το πρώτο πράγμα που κάνει εντύπωση μπαίνοντας στην αίθουσα αναμονής είναι τα πολλαπλά δοκάρια από ξύλο που παρατάσσονται ως φύλακες στον πλαϊνό τοίχο, μπροστά από μια λευκή φωτιζόμενη πλάτη, αλλά και τα δοκάρια από γυψοσανίδα στον απέναντι τοίχο και στο ταβάνι.

Στον αστερισμό του λευκού παίζει ο χρωματισμός των τοίχων, αλλά και το έπιπλο εργασίας στην υποδοχή.
Τα σποτ τοποθετημένα αφειδώς στο ταβάνι, με τη συνεπικουρία του φωτιζόμενου πλαϊνού τοίχου, κάνουν την αίθουσα αναμονής λαμπερή και εντυπωσιακή.

Στα διάσπαρτα δωμάτια όπου εφαρμόζονται εξειδικευμένες θεραπείες, υπάρχει ένα «πάντρεμα» διαφόρων φωτιστικών στο ταβάνι, που άλλοτε έχουν την όψη φωτεινής ράβδου και άλλοτε φωτεινών τετραγώνων.
Στο διάδρομο που οδηγεί στα εξεταστήρια υπάρχουν μικρά φώτα χαμηλά στους τοίχους που μοιάζουν να κατευθύνουν τους ασθενείς στο χώρο.

Εντοιχισμένα ράφια κατασκευασμένα από γυψοσανίδες φιλοξενούν διάφορα δερματολογικά σκευάσματα, ενώ σε κάθε εξεταστήριο ερμάρια προσφέρουν τον απαιτούμενο αποθηκευτικό χώρο για υλικά που δεν χρειάζεται να βρίσκονται σε κοινή θέα.

Οι γυάλινες πόρτες αμμοβολής, δίνουν μια μοντέρνα νότα στο χώρο, ενώ μια αίσθηση καθαριότητας και αρχοντιάς απορρέει από το λευκό χρώμα που έχει κυρίαρχο ρόλο στο ιατρείο.

Το γραφείο της γιατρού στην αντίθετη πλευρά από τα εξεταστήρια διαθέτει κάτι από τη δική της λάμψη, που το κάνει αξιοζήλευτο.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακός είναι ο τοίχος που χωρίζει το γραφείο της από τον υπόλοιπο χώρο, ο οποίος συνδυάζει αρμονικά το γυαλί με το ξύλο, κάτι ιδιαίτερα πρωτότυπο σε ιατρείο.

Η ικανοποίηση της ιδιοκτήτριας όταν μιλά για τον επαγγελματικό της χώρο είναι διάχυτη. To ίδιο και όταν μιλά για την κατασκευάστρια εταιρεία. Όχι μόνο γιατί η συνεργασία της με την INNOVO Constructions ήταν άψογη, αλλά και γιατί η συνεργασία αυτή παραμένει αταλάντευτη στο χρόνο και μετά την παράδοση του ιατρείου. Οποιαδήποτε υποστήριξη και αν έχει απαιτηθεί, η εταιρεία είναι πάντα δίπλα της, γι΄αυτό τη συστήνει ανεπιφύλακτα στους συναδέλφους της που ενδιαφέρονται να κατασκευάσουν ή να ανακαινίσουν το ιατρείο τους!