Κατασκευή δερματολογικής κλινικής του στρατιωτικού γιατρού Χρήστου Στάμου

Στην καρδιά της Αθήνας, η δερματολογική κλινική Dermadvance του στρατιωτικού γιατρού Χρήστου Στάμου, έχει καταφέρει εδώ και δύο χρόνια να γίνει σημείο αναφοράς ,όχι μόνο για τις υπηρεσίες της, αλλά και για την υψηλή αισθητική των χώρων της.
Μια επιφάνεια 200 τ. μ. στον τρίτο όροφο μιας αριστοκρατικής πολυκατοικίας στη Βασιλίσσης Σοφίας, επιλέχθηκε ως η καταλληλότερη για τη δημιουργία της κλινικής, η οποία ασχολείται με τη θεραπεία δερματολογικών και αφροδισιολογικών νοσημάτων παράλληλα όμως προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες αισθητικής δερματολογίας.

Ο γιατρός, έχοντας ήδη την εμπειρία της κατασκευής του πρώτου του δερματολογικού ιατρείου στον Κορυδαλλό πριν από έξι χρόνια, γνώριζε πόσο δύσκολη είναι η κατασκευή ενός ιατρείου, αφού τότε είχε οργανώσει μόνος του το εγχείρημα, επιλέγοντας και συντονίζοντας ο ίδιος τα συνεργεία κατασκευής.
Για τον εντοπισμό κάποιας με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή ιατρείων, στράφηκε σε συναδέλφους του, προκειμένου να του συστήσουν την κατάλληλη.
Οι περισσότεροι του συνέστησαν την innovo. Ο γιατρός όμως δεν αρκέστηκε στις συστάσεις. Άρχισε να αναζητά και μόνος του μέσω διαδικτύου εκείνη που θα τον κέρδιζε.
Και πάλι αυτό που ανακάλυψε επιβεβαίωνε την προτίμηση των συναδέλφων του στην innovo.

Οι κατασκευές της συγκεκριμένης εταιρείας διακρίνονταν για τον πρωτοποριακό και καλόγουστο σχεδιασμό τους και ήταν τόσες πολλές, που αν μην τι άλλο τεκμηρίωναν την εμπειρία της εταιρείας στην κατασκευή ιατρείων και την καλή της φήμη.
Η επαφή με τους ανθρώπους της innovo τον κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Έκαναν από την αρχή το όραμά του δικό τους και προσπάθησαν με ζήλο να το υλοποιήσουν.

Οι βελτιώσεις στα σχέδια ήταν συνεχείς και οι άνθρωποι της innovo ήταν πάντα διαθέσιμοι, να ακούσουν την άποψή του και να κάνουν τις δικές τους προτάσεις.Η ώσμωση μεταξύ τους απέδωσε καρπούς και τους οδήγησε σε κατασκευαστικά μονοπάτια κοινώς αποδεκτά και άκρως εντυπωσιακά.
Όταν ολοκλήρωσαν το σχεδιασμό και πέρασαν στην κατασκευή, ο επαγγελματισμός της innovo κέρδισε την εκτίμηση του γιατρού, καθώς τα χρονοδιαγράμματα τηρήθηκαν αυστηρά και η εργασία ήταν επιμελημένη.
Η κατασκευή του ιατρείου αποτελούσε για το γιατρό επαγγελματική επένδυση, που ευελπιστούσε να του αποδώσει τα μέγιστα. Και ευτυχώς η innovo δεν τον διέψευσε.
Η κατασκευή της άξιζε πραγματικά τα χρήματά της!
Δύο χρόνια μετά την κατασκευή του συγκεκριμένου ιατρείου είναι σημαντική η άποψη του ιδιοκτήτη του : «Αν ήταν να επιλέξω ξανά κατασκευαστική εταιρεία, πάλι την innovo θα επέλεγα».