Ποια Χαρακτηριστικά Να Αναζητάτε Στα Συρτάρια Φαρμακείου

Τα συρτάρια του φαρμακείου δεν είναι τα ίδια με κάθε συρτάρι αποθήκευσης που χρησιμοποιείται στα γραφεία και τα σπίτια. Τα συρτάρια του φαρμακείου είναι ειδικά σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες ενός φαρμακείου. Ο σκοπός των συρταριών του φαρμακείου δεν είναι απλώς η αποθήκευση του αποθέματος, αλλά και ο έλεγχος και η παρακολούθησή του. Ταυτόχρονα, τα συρτάρια θα πρέπει να διευκολύνουν την εύκολη χρήση. Τα συρτάρια του φαρμακείου δεν χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για να γεμίζουν με απόθεμα. Είναι μονίμως σε χρήση. Αυτό καθιστά τα συρτάρια φαρμακείου πιο ακριβά επειδή πρέπει να είναι ανθεκτικά, πολυχρηστικά, ευέλικτα και επίσης βολικά στη χρήση, όλα ταυτόχρονα.

Εδώ πρόκειται για μια ματιά στα διάφορα είδη των χαρακτηριστικών που θα πρέπει να αναζητάτε στα συρτάρια φαρμακείου.

  • Πρώτα, ας μιλήσουμε για το μέγεθος των συρταριών και τις διατάξεις. Τα συρτάρια φαρμακείου μπορούν να είναι διαφόρων μεγεθών. Μπορούν να είναι τόσο μικρά όσο το συρτάρι ενός φορητού γραφείου μελέτης ή τόσο μεγάλα όσο μία ντουλάπα από τοίχο σε τοίχο, με δεκάδες συρτάρια. Τα συρτάρια μπορούν να έχουν μία ενιαία ή διπλή διάταξη και μπορεί να υπάρχει οποιοσδήποτε αριθμός διαχωριστικών μέσα. Η διάταξη των διαχωρισμάτων μπορεί να είναι μόλις δώδεκα ή ως τα ενενήντα έξι και περισσότερα. Θα μπορούσαν να υπάρχουν μικρά διαχωρίσματα, μεσαίου μεγέθους ή μεγάλα διαχωρίσματα. Τα διαχωρίσματα μπορούν επίσης να είναι προσαρμόσιμα. Μπορείτε να συνδυάσετε πολλά μικρά διαχωρίσματα για να δημιουργήσετε ένα μεγάλο διαχώρισμα. Μπορείτε να έχετε διαφορετικά σχήματα χωρισμάτων για την αποθήκευση διαφορετικών ειδών φαρμάκων. Μερικά συρτάρια έχουν προσαρμόσιμες ιδιότητες, έτσι ώστε να μπορείτε να αποθηκεύετε και να διαχειρίζεστε διαφορετικά και μοναδικά αντικείμενα στα ίδια συρτάρια φαρμακείου.
  • Τα συρτάρια φαρμακείου μπορεί να έχουν διάφορα χρήσιμα διακοσμητικά στοιχεία. Μπορούν να έχουν κατευθυντήρια φώτα για να κάνουν την εύρεση των συρταριών ευκολότερη. Τα φώτα μπορούν επίσης να κάνουν την εύρεση ειδικών χωρισμάτων ή του αποθέματος μάλλον βολική. Μερικά συρτάρια τελευταίας τεχνολογίας έχουν συστήματα ειδοποίησης όταν τα αποθέματα αδειάζουν ή όταν είναι στα πρόθυρα του να εξαντληθούν.
  • Τα συρτάρια φαρμακείου μπορούν επίσης να έχουν διαφορετικά είδη μηχανισμών κλειδώματος. Μερικά είναι χωρίς καμία δυνατότητα κλειδώματος, μερικά είναι απαραβίαστα και σε μερικά μπορεί να έχουν προστεθεί συστήματα ασφαλείας τα οποία είναι χρήσιμα στην περίπτωση των ελεγχόμενων ουσιών ή των πολύ ισχυρών φαρμάκων.
  • Τα συρτάρια φαρμακείου μπορούν επίσης να έχουν δυνατότητες διανομής. Κάποια επιτρέπουν τη διανομή μόνο μίας δόσης τη φορά, κάποια μπορεί να επιτρέπουν διπλή δόση, ενώ κάποια άλλα μπορεί να επιτρέπουν πολλαπλές δόσεις. Ένα κατάστημα μπορεί να επιλέξει ένα σχέδιο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες.

Δεν υπάρχει έλλειψη των τυποποιημένων, συναρμολογούμενων, ευέλικτων και προσαρμόσιμων συρταριών φαρμακείου.

Συρτάρια φαρμακείου