Σχεδιασμός περιπτέρου στην έκθεση οπτικών

  • Σχεδιασμός περιπτέρου στην έκθεση οπτικών από την Innovo
  • Σχεδιασμός και μελέτη περιπτέρου στην έκθεση οπτικών από την Innovo
  • Σχεδιασμός και ανακαίνιση περιπτέρου στην έκθεση οπτικών από την Innovo
  • Σχεδιασμός και κατασκευή περιπτέρου στην έκθεση οπτικών από την Innovo
  • Σχεδιασμός και διακόσμηση περιπτέρου στην έκθεση οπτικών από την Innovo
  • Σχεδιασμός ανακαίνιση και διακόσμηση περιπτέρου στην έκθεση οπτικών από την Innovo

Σχεδιασμός περιπτέρου στην έκθεση οπτικών

Δυο δυνάμεις σε ένα περίπτερο: Innovo Constructions και Minopta

Στη σύγχρονη εποχή όπου ο ανταγωνισμός αυξάνεται ραγδαία γίνεται επιτακτική η ανάγκη του οπτικού να λάβει δραστικά μέτρα διαφοροποίησης και εκσυγχρονισμού. Το 9ο Συνέδριο Πανελλήνιο Συνέδριο Οπτικής και Οπτομετρίας που διοργάνωσε η ΠΕΟΟ στο εκθεσιακό κέντρο PALACE στην Αθήνα έδωσε την δυνατότητα σε επιχειρηματίες και φοιτητές να ενημερωθούν για τις τρέχουσες τάσεις και τις εξελίξεις του κλάδου.

Η Innovo Constructions βρισκόμενη στο επίκεντρο της ανάπτυξης και του σφυγμού της αγοράς εκφράζει την δική της άποψη για την αναβάθμιση του οπτικού καταστήματος και την αξία μιας επένδυσης για μελέτη, ανακαίνιση ή κατασκευή. Η φιλοσοφία της εταιρείας εκθέτεται στο ελκυστικό της περίπτερο προβάλλοντας υλοποιημένα έργα και πρωτότυπες σχεδιαστές λύσεις που κάνουν έναν χώρο να ξεχωρίζει.

Η συνεργασία με την Minopta εγγυάται για τον επενδυτή ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα παράδοσης του χώρου με το κλειδί στο χέρι. Ο οφθαλμολογικός και οπτικός εξοπλισμός, τα ιατρικά μηχανήματα και τα ιατρικά αναλώσιμα της εταιρείας Minopta εδώ και πολλά χρόνια καταλαμβάνουν τις πρωτιές στις προτιμήσεις του κοινού. Έτσι η Innovo Constructions προχωράει στην μελέτη και κατασκευή του οπτικού καταστήματος και του ιατρείου εξοπλίζοντάς τον ποιοτικά με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Το περίπτερο λοιπόν αποτελεί μια σύμπραξη των δυο εταιρειών. Οι ουδέτερες αποχρώσεις του γκρι και του λευκού που κοσμούν τον χώρο δημιουργούν το κατάλληλο υπόβαθρο για την προβολή των εκτυπωμένων γραφιστικών στοιχείων και του εξοπλισμού. Βέβαια το μυστικό της ανάδειξης των μορφών και των συνθέσεων αποτελεί ο φωτισμός. Διαφορετικές φωτεινές πηγές δίνουν ένα μοναδικό αισθητικό ύφος, ατμοσφαιρικό και φιλόξενο.

Ο σοφιστικέ χαρακτήρας χαρίζει γαλήνη και ηρεμία στους επισκέπτες της έκθεσης καλώντας τους για διερεύνηση των νέων τάσεων και ενημέρωση. Η ευγένεια, η υψηλή τεχνική κατάρτιση και η άμεση εξυπηρέτηση των αντιπροσώπων των εταιρείας ολοκληρώνουν την εικόνα του περιπτέρου. Η αισθητική, η λειτουργικότητα και η εμπορικότητα συνδυάζονται με αρμονικό τρόπο δημιουργώντας έναν χώρο μοναδικό που εκφράζει τις εταιρείες και ευχαριστεί τους επισκέπτες.