Σχεδιασμός φαρμακείου στο Αιγάλεω

Σχεδιασμός φαρμακείου στο Αιγάλεω

Ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός συμβάλει στην μελλοντική του εξέλιξη του φαρμακείου και την ανάδειξή του σε επιστημονική αλλά και επιχειρηματική μονάδα. Ο καθαρός, φωτεινός, ζωντανός χώρος με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του προσελκύει το αγοραστικό κοινό και το προτρέπει σε αυξημένες αγορές. Κάθε εμπειρία μέσα στον χώρο γίνεται μοναδική, αφήνοντας τον πελάτη πάντα ευχαριστημένο τόσο για τις αγορές του όσο και συναισθηματικά.

Το τελικό ύφος της ατμόσφαιρας και της λειτουργικότητας ορίζεται από πολλούς παράγοντες που επηρεάζουν την μελέτη του φαρμακείου. Η Innovo Constructions κατά την σύλληψη της ιδέας σχεδιασμού του φαρμακείου στο Αιγάλεω δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον καθορισμό της ταυτότητας και στον επικοινωνιακό χαρακτήρα, στο εσωτερικό και στις όψεις. Η γωνιακή τοποθεσία του ακινήτου ενισχύει την δυνατότητα θέασής του από δύο δρόμους και από πολλά σημεία της γειτονιάς. Έτσι ο περαστικός αναγνωρίζει τον χώρο από μεγάλη απόσταση χάρη στις προσεγμένες και μεγάλων διαστάσεων επιγραφές ενώ παράλληλα προσελκύεται από τις καλαίσθητες βιτρίνες και τα σύγχρονα προϊόντα.

Ο φιλικός χαρακτήρας των προσόψεων παραμένει αναλλοίωτος και μέσα στο φαρμακοπωλείο. Γήινες αποχρώσεις δημιουργούν μια οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα, έτοιμη να φιλοξενήσει κάθε επισκέπτη. Ο ειδικός σχεδιασμός του εξοπλισμού του φαρμακείου συμβάλει στην βέλτιστη εργονομία συνδυάζοντας ελκυστικότητα και λειτουργικότητα.

Λόγω του μεγάλου ύψους του χώρου πώλησης, η ομοιόμορφη κατανομή του γενικού φωτισμού εξασφαλίζει συνθήκες οπτικής άνεσης όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας. Ιδιαίτερο στοιχείο της σύνθεσης αποτελεί το κρεμαστό φωτιστικό με τους εμφανείς λαμπτήρες. Κρυφοί φωτισμοί και φωτισμοί ανάδειξης σε καίρια σημεία ολοκληρώνουν την προβολή του φαρμακείου και του εμπορεύματός του.

Φυσικά το merchandising αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της μελέτης από την αρχή έως το τέλος της, καθώς επηρεάζει τις επιλογές του κοινού και συμβάλει στην αύξηση των αυθόρμητων πωλήσεων. Η εμπορικότητα και η δυνατότητα άμεσης εξυπηρέτησης, η διαφορετικότητα μέσω της πρωτοτυπίας, ο εκσυγχρονισμός και η ελκυστική απόδοση σχετικά με την κατασκευή του φαρμακείου αποτελούν αξίες αναγνωρίσιμες από τους πελάτες του φαρμακείου.

Δείτε περισσότερα Φαρμακεία