Μελέτη χρηματιστηριακής εταιρείας στην Κύπρο

Μελέτη χρηματιστηριακής εταιρείας στην Κύπρο

Money makes the world go round, που λέει και το γνωστό τραγούδι. Το χρηματιστήριο κινεί τα νήματα της παγκόσμιας εμπορικής συνδιαλλαγής και πολλές εταιρείες επιλέγουν αυτόν τον τομέα για κύριο αντικείμενό τους.

Πλήθος ανθρώπων, ανά τον κόσμο, εναποθέτουν τον κόπο τους στην δραστηριότητα του χρηματιστηρίου και χρειάζονται βοήθεια για να το κάνουν αυτό, καθώς κανείς δεν γνωρίζει πώς να το κάνει σωστά. Εδώ αναλαμβάνουν οι χρηματιστηριακές εταιρείες.

Στην Κύπρο συστάθηκε μια εταιρεία, η οποία επέλεξε την INNOVO CONSTRUCTIONS, για την ανακαίνιση  χρηματιστηριακής και την μελέτη των εγκαταστάσεων της. Φροντίσαμε να φτιάξουμε έναν χώρο, που να εγκαθιδρύει το αίσθημα του επαγγελματισμού και της σοβαρότητας, κρατώντας πάντα μια ανάλαφρη διάθεση, για να χαλαρώνει τους επισκέπτες και να είναι σίγουροι ότι βρίσκονται σε καλά χέρια.

Ένας χώρος που βρίθει από θετική ενέργεια, προσεγμένος και φωτεινός, είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους πολύτιμους πελάτες του κι όλα αυτά, χάρη στις δεξιότητες της INNOVO CONSTRUCTIONS. Η εμπειρία που μας προσφέρει η συνεχής ασχολία με την ανακαίνιση, τον σχεδιασμό και την κατασκευή, επαγγελματικών χώρων, είμαστε σε θέση να παρέχουμε επιχειρήσεις εξαιρετικής αισθητικής και χωροταξικής μελέτης.

Στην χρηματιστηριακή Λάμπρου φτιάξαμε ένα περιβάλλον φιλικό και μοντέρνο,ασφαλές προς τον πελάτη, για να αισθάνεται όπως ακριβώς και στο σπίτι του όταν μας επισκέπτεται.

Η είσοδος στον χώρο, γίνεται μέσω μιας γυάλινης διπλής πόρτας. Την πρόσοψη της εταιρίας την καλύψαμε με τζαμαρία και  τοποθετήσαμε ένα μεγάλο ανάγλυφο σχέδιο πάνω στο τζάμι, σε γαλάζιο και σκούρο μπλε χρώμα.

Στον χώρο της υποδοχής, όλοι οι τοίχοι βάφτηκαν σε λευκό. Στον αριστερό, τοποθετήσαμε τον παγκόσμιο χάρτη σε ανάγλυφο ξύλινο σχέδιο, με κρυφό φωτισμό από κάτω του και τις παγκόσμιες ζώνες ώρας, να το κοσμούν από πάνω.

Στον τοίχο, πίσω από το γραφείο υποδοχής, κατασκευάσαμε δύο μεγάλου μεγέθους παράθυρα. Φτιάξαμε ένα ξύλινο μακρόστενο ράφι και ακριβώς από κάτω ,ένα ράφι απο μάρμαρο μικρότερου μήκους. Πάνω από τα ράφια σχεδιάστηκε πάλι ένα γαλάζιο σχέδιο, για να διαλύει την άσπρη μονοχρωμία.

Το γραφείο υποδοχής είναι ένα γεωμετρικό σχήμα, φτιαγμένο απο ξύλο και μάρμαρο με δύο μεταλλικές καρέκλες σε μαύρο χρώμα. Ομοίως, τα καθίσματα αναμονής είναι μαύρα, μεταλλικά με δερμάτινη κάλυψη.

Στο ταβάνι έχουμε φροντίσει, ωστέ ο φωτισμός να εκπέμπει έναν αέρα εκσυγχρονισμού τοποθετώντας ένα φωτιστικό οροφής, κρεμασμένο απο σύρματα που καταλήγει σε τρία λευκά κυκλικά σχήματα. Στο δάπεδο διαλέξαμε να τοποθετήσουμε φαρδιά άσπρα πλακάκια που θα δένουν αρμονικά με το γενικότερο άσπρο φόντο που επικρατεί στον χώρο.

Από τον χώρο της υποδοχής στα δεξιά, τα δύο ράφια που προαναφέραμε, προεκτείνονται και γίνονται σκαλοπάτια σε μια κομψή σκάλα φτιαγμένη απο ξύλινα και μαρμάρινα σκαλιά, τοποθετημένα εναλλάξ. Από την σκάλα οδηγούμαστε στα γραφεία της εταιρίας.

Το κεντρικό γραφείο, στις τρεις πλευρές του είναι κλεισμένο από ψηλά κομμάτια τζαμιού με ενδιάμεσα κενά στα κομμάτια. Εδώ θεωρήσαμε πως το στύλ έπρεπε να είναι πιο σπιτικό, έτσι διαλέξαμε ξύλινο ανοιχτόχρωμο δάπεδο και τραπέζι σε λευκό ξύλο. Οι καρέκλες είναι γκρι μεταλλικές σε ημικυκλικό σχήμα, ώστε να δίνουν την αίσθηση στον πελάτη οτί βρίσκεται στην αναπαυτική τραπεζαρία του σπιτιού του.

Ο φωτισμός είναι λιτός με φωτιστικά οροφής, που καταλήγουν σε μαύρους κώνους και προσφέρουν άπλετο φως στο δωμάτιο. Η τέταρτη πλευρά του χώρου, αποτελείται από κομμάτι της πρόσοψης, με το μεγαλύτερο κομμάτι του εξωτερικού σχεδίου να καταλαμβάνει το τζάμι.