Μελέτη σνακ - καφέ στην Καλλιθέα 

  • ανακαινιση-snack-cafe
  • snack-cafe
  • σνακanakainisi-snack-cafe-kallithea
  • anakainisi-cafe-kallithea
  • exoplismos-snack-cafe
  • cafe-kallithea ανακαινιση

Μελέτη σνακ – καφέ στην Καλλιθέα 

 

Στη σύγχρονη εποχή που ο ανταγωνισμός έχει φτάσει στο αποκορύφωμα, ένα διαφορετικό κατάστημα κάνει την εμφάνισή του στον δήμο Καλλιθέας με στόχο την προσέλκυση αυξημένου αγοραστικού κοινού. Η συνεργασία του επιχειρηματία με τον ΟΠΑΠ δίνει την δυνατότητα στους καταναλωτές να απολαύσουν ένα ρόφημα ή ένα σνακ στον χώρο εστίασης και παράλληλα, αν θέλουν, να εξυπηρετηθούν από το Πρακτορείο Τυχερών Παιχνιδιών με το οποίο συστεγάζεται.

Βέβαια η συστέγαση δυο τόσο διαφορετικών επιχειρήσεων έχει πολλές απαιτήσεις για την επιτυχία της ομαλής λειτουργίας και των δυο. Ο επιχειρηματίας απευθυνόμενος στην Innovo Constructions, την εξειδικευμένη εταιρεία στην μελέτη, κατασκευή και ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων, θέλησε να κάνει το όραμά του πραγματικότητα. Έτσι πλέον θα είναι σίγουρος για το κόστος της επένδυσής του αλλά και το τελικό άρτιο αποτέλεσμα.

Η μελέτη του καταστήματος ξεκινάει από τον διττό του χαρακτήρα ο οποίος επικοινωνείται στους περαστικούς από την πρόσοψή του. Μεγάλες επιγραφές και επιλεγμένα γραφιστικά στοιχεία προξενούν το ενδιαφέρον του κοινού για αυτή τη νέα επιχείρηση. Η άνεση και η ευρυχωρία του εξωτερικού χώρου με τα μοντέρνα τραπεζοκαθίσματα καλύπτουν τις ανάγκες και των δυο δραστηριοτήτων.

Στον εσωτερικό χώρο, οι δραστηριότητες χωρίζονται με μια διάφανη τζαμαρία. Η διακριτική κατασκευή του οπτικού διαχωρισμού λειτουργεί ενωτικά ενώ παράλληλα προστατεύεται η ιδιωτικότητα της κάθε λειτουργίας. Ο σύγχρονος σχεδιασμός του καταστήματος εστίασης με τα πρωτότυπα διακοσμητικά στοιχεία, τις επενδύσεις ξύλου και τα μοναδικά κρεμαστά φωτιστικά δημιουργεί μια φιλική και χαλαρωτική ατμόσφαιρα κατάλληλη για στάση ξεκούρασης και αναζωογόνησης μέσα στην καθημερινότητα.

Γιατί άλλωστε το άτομο που θέλει να πάει στο πρακτορείο να μην απολαύσει και ένα σνακ; Ή αντίθετα, γιατί ο καταναλωτής που θέλει να φάει ή να πιει κάτι, να μην εξυπηρετηθεί από το σνακ – καφέ στην Καλλιθέα παρακολουθώντας έναν αγώνα ποδοσφαίρου; Η Innovo Constructions με μεράκι και αποφασιστικότητα έστησε ένα λειτουργικό σκηνικό υψηλής αισθητικής καλύπτοντας τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Δείτε περισσότερα Εστίαση