Μελέτη σνακ - καφέ στον Γέρακα

Μελέτη σνακ – καφέ στον Γέρακα

Το νέο σνακ – καφέ στον Γέρακα αποτελεί πόλο έλξης για τους περαστικούς χάρη στην πρωτοποριακό του στυλ, το ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, την λειτουργική του οργάνωση. Ο εργονομικός σχεδιασμός του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού χώρου με τα πολλαπλά τραπεζοκαθίσματα επιτρέπει στο κοινό την κατανάλωση αγαθών με άνεση όλους τους μήνες του χρόνου, ανεξαρτήτως των καιρικών συνθηκών.

Η είσοδος στον προαύλιο χώρο γίνεται από δυο θύρες κατασκευασμένες από μέταλλο και ξύλο, προϊδεάζοντας τον πελάτη για το στυλ του καταστήματος. Η περιμετρική φύτευση χαρίζει ζωντάνια και χρώμα στην ατμόσφαιρα. Έτσι ο χώρος του καταστήματος αποκόπτεται οπτικά από το πεζοδρόμιο και το δρόμο, βοηθώντας τους πολίτες να ξεφεύγουν για λίγο από την καθημερινότητα και να νιώθουν στιγμές ξεκούρασης σε μια όαση γεύσεων και χαλάρωσης.

Στον εσωτερικό χώρο οι επεμβάσεις αρχίοζυν καθιστώντας τις κατάλληλες ηλεκτρολογικές και μηχανολογικές εγκαταστάσεις ώστε να υποστηρίζεται η αδιάλειπτη λειτουργία του καταστήματος. Στη συνέχεια διενεργείται ο σχεδιασμός του παρασκευαστηρίου και του χώρου πώλησης δίνοντας έμφαση στην εργονομία και την λειτουργικότητα για άμεση και πλήρη κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών. Η επιλογή του εξοπλισμού αποτελεί πάντα μια σημαντική απόφαση. Έτσι η υψηλής ποιότητας και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός προσαρμόζεται στις διαστάσεις του χώρου και στις ανάγκες του καταστήματος.

Η φιλική ατμόσφαιρα που δημιουργεί η διακόσμηση υπό τον κατάλληλο φωτισμό προσελκύει τον πελάτη σε έναν χώρο διαφορετικό από τους συνηθισμένους. Το ξύλο και οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του κυριαρχούν φέρνοντας τον άνθρωπο πιο κοντά στη φύση. Η εμπορικότητα της επιχείρησης και ο επικοινωνιακός της χαρακτήρας ενισχύεται εναρμονίζοντας την διακόσμηση και τα γραφιστικά στοιχεία με επιλεγμένες τεχνικές merchandising. Κρυφό «όπλο» για την ανάδειξη της νέας ταυτότητας του σνακ – καφέ αποτελεί ο φωτισμός και ο τρόπος που οι φωτεινές πηγές «ρίχνουν» τις δέσμες φωτός τους.

Συνοψίζοντας γίνεται αντιληπτό ότι η Innovo Constructions σε συνεργασία με τον επενδυτή αναδιαμόρφωσε το σνακ – καφέ στον Γέρακα εκσυγχρονίζοντάς το σύμφωνα με τις νέες τάσεις και εξελίξεις θέτοντας έτσι τα θεμέλια μια επιτυχημένης επιχείρησης.

Δείτε περισσότερα Εστίαση