Μελέτη οφθαλμιατρείου στο Παλαιό Φάληρο

Μελέτη οφθαλμιατρείου στο Παλαιό Φάληρο

Τον χώρο σας και τα μάτια μας!! Ένας οφθαλμίατρος στο Παλαιό Φάληρο, θέλησε να κάνει ανακαίνιση ιατρείου, για να υποδεχτεί τους ασθενείς του. Ο τομέας της οφθαλμιατρικής είναι πολύ σημαντικός και οι άνθρωποι που τον υπηρετούν επίσης.

Πρόκειται για τα μάτια των ανθρώπων, που αποτελούν το εργαλείο, για να λειτουργεί η βασικότερη αίσθηση. Η όραση. Είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, η διακόσμηση του χώρου που θα φιλοξενεί την συγκεκριμένη επιστήμη, να είναι τουλάχιστον ιδιαίτερης αισθητικής και χάρης.

Θα είναι το πρώτο πράγμα που θα βλέπουν οι επισκέπτες, όταν θα μπαίνουν μέσα. Πρέπει να είναι κάτι που θα τους ευχαριστεί και θα τους χαλαρώνει και όχι ένας χώρος μουντός και συνηθισμένος.

Η INNOVO CONSTRUCTIONS, πιστή στην αλληλουχία των επιτυχιών και χρησιμοποιώντας την πείρα και την τεχνογνωσία της, παρέδωσε την μελέτη ενός χώρου, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από εκείνους του Ευρωπαϊκού σκηνικού. Αποτελεί ένα έργο τέχνης και σίγουρα δεν πρόκειται για κάτι βαρετό.

Με το που μπαίνει κάποιος μέσα, το πρώτο πράγμα που θα συναντά θα είναι η γραμματεία. Η INNOVO CONSTRUCTIONS, φημίζεται για τις καινοτόμες ιδέες της, αλλά ορισμένα πράγματα είναι στην θέση τους, κατά παράδοση. Η γραμματεία θα είναι σε κυβικές γραμμές, χωρίς περιττές καμπύλες, κρατώντας το γενικότερο στυλ και την σοβαρότητα, που αποπνέει ο χώρος ούτως ή άλλως.

Το άσπρο κυριαρχεί, όπως και σε όλους τους χώρους που έχουν κάνουν με την υγεία, για ακόμη μια φορά. Σπάει κατά περιπτώσεις με διάφορες αποχρώσεις του, για να μην είναι κάτι μονότονο. Από τα ταβάνια, μέχρι και τα πατώματα, μια αίσθηση καθαριότητας και αρχοντιάς, κατακλύζει τα δωμάτια.

Τα έπιπλα, έχουν επιλεχθεί στο χρώμα του παγωμένου γκρι, προκειμένου να μην διαφέρουν πολύ από το υπόλοιπο άσπρο, αλλά και να διαφοροποιούν την παρουσία τους. Αυτό δεν ισχύει για τις καρέκλες του ιατρού και της γραμματείας, οι οποίες, είναι στο χρώμα του OFFWHITE, για να ξεχωρίζουν από αυτές των επισκεπτών.

Γενικότερα ο χώρος χαρακτηρίζεται από τετράγωνα σχήματα. Από τα φωτιστικά έως και τα ράφια, μέχρι και το τραπεζάκι του χώρου αναμονής.

Η INNOVO CONSTRUCTIONS, φροντίζει, πάντα, σε κάθε της μελέτη για ανακαίνιση, να προσφέρει στον πελάτη, πάνω από μια προτάσεις, προκειμένου να επιλέξει σύμφωνα με το γούστο και το ύψος του προβλεπόμενου προϋπολογισμού του.

Σε αυτό το project, δώσαμε αρκετές επιλογές. Δεν παρεκκλίνουν βέβαια πολύ η μία από την άλλη, αλλά αυτές οι μικρές λεπτομέρειες είναι που κάνουν την διαφορά.

Καταρχάς διαφέρουν ανάμεσα στους χρωματισμούς. Στον τοίχο πίσω από τον καναπέ του χώρου αναμονής, ξεπροβάλλουν διάφορα μακριά ξύλα, θυμίζοντας πλέξη από καλαμιές. Στη μια περίπτωση, είναι στο χρώμα του σουηδικού ξύλου και στην άλλη η ψυχρή και σκούρα καρυδιά.

Αυτό ισχύει και για τα υπόλοιπα σημεία, που υπάρχει στο στοιχείο του ξύλου, όπως τα ράφια και κάποιες εσοχές της γραμματείας. Επίσης, στην σκούρα εκδοχή, την γραμματεία χωρίζει από τον χώρο αναμονής, ένα διαχωριστικό με μεταλλικά τετράγωνα εκθέματα και μεταλλικά στηρίγματα, ενώ στην πιο ανοιχτή εκδοχή, αυτό γίνεται με τζάμι.

Πολλές επιλογές έχει ο πελάτης, επιπροσθέτως και όσον αφορά στο πάτωμα. Έχει να επιλέξει ανάμεσα σε ανοιχτό ξύλο, σε μάρμαρο και σε πλακάκι.

Ευχαριστημένος πελάτης είναι εκείνος που νιώθει ότι έχει το πάνω χέρι. Εδώ έχει να διαλέξει ανάμεσα σε διάφορα στυλ, χρώματα, αλλά και υλικά που θα ικανοποιήσουν κάθε του ανάγκη.

Δείτε περισσότερα Ιατρεία