Μελέτη οδοντιατρείου στο Παλαιό Φάληρο

Μελέτη οδοντιατρείου στο Παλαιό Φάληρο

 Στη σύγχρονη εποχή η υψηλή ανταγωνιστικότητα και οι αυξημένες απαιτήσεις του κοινού προκαλούν τους ιατρούς να δημιουργήσουν εκσυγχρονισμένους χώρους με χαρακτήρα. Ο ασθενής επηρεάζεται άμεσα από την ατμόσφαιρα που επικρατεί στον χώρο αναμονής, στο γραφείο και στο εξεταστήριο. Αν η λειτουργικότητα συνυπάρχει με ένα ελκυστικό και φιλόξενο περιβάλλον, τα άτομα νιώθουν ευδιάθετα και οικεία, αποβάλλοντας το περιττό άγχος.

Η οδοντίατρος κυρία Παπαγεωργίου επιλέγοντας την Innovo Constructions ως συνεργάτη για την πραγματοποίηση του οράματός της, θέλησε να δώσει αξία στην επένδυσή της αποσκοπώντας σε ένα άριστο αποτέλεσμα αντάξιο των προσδοκιών. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες και ο χώρος αναβαθμίζονται ενώ η κοινωνική του υπόσταση ενισχύεται. Η επιχείρηση πλέον αποκτάει περισσό κύρος και επαγγελματισμό.

Πώς όμως επιτυγχάνονται όλα τα παραπάνω; Η μελέτη ξεκινάει από την διαρρύθμιση των χώρων και τις εγκαταστάσεις του ακινήτου. Η εξ αρχής εγκατάσταση ηλεκτρολογικών και μηχανολογικών εγκαταστάσεων εγγυόνται την εύρυθμη λειτουργία όλων των μηχανημάτων καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για αξιόπιστα αποτελέσματα. Παράλληλα η τοποθέτηση σύγχρονων συστημάτων ψύξης και θέρμανσης συμβάλλουν στην διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών άνεσης στο ιατρείο.

Στη συνέχεια οι σχεδιαστές προχωράνε στην διακόσμηση του οδοντιατρείου και τον ιδανικό φωτισμό. Η ζεστή ατμόσφαιρα επιτυγχάνεται με τις χρωματικές επιλογές που κυριαρχούν στις συνθέσεις. Οι ξύλινες επενδύσεις σε τοίχους και καθίσματα με τις γήινες αποχρώσεις δημιουργούν ένα χαλαρωτικό και ήρεμο περιβάλλον που ξεκουράζει. Ο φωτισμός εμπνέει αισιοδοξία και θετικότητα, διώχνοντας τις δυσάρεστες σκέψεις. Η οπτική απόδοση, η οπτική άνεση και η οπτική ικανοποίηση είναι οι τρεις παράμετροι που λαμβάνονται υπόψη κατά την μελέτη φωτισμού επηρεάζοντας άμεσα την συναισθηματική κατάσταση των ασθενών και την εμπορική απόδοση του ιατρείου.

Όλα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται έχοντας ως γνώμονα τον σεβασμό στις σωματικές και ψυχολογικές του ανάγκες των ασθενών. Έτσι η εικόνα του νέου οδοντιατρείου είναι ξεκάθαρη και μοναδική, όπως ακριβώς και η προσωπικότητα του οδοντιάτρου. Η λειτουργικότητα και η αισθητική συνδυάζονται με την εμπορικότητα σε ένα αρμονικό αποτέλεσμα που κερδίζει τις εντυπώσεις.

Δείτε περισσότερα Ιατρεία