Μελέτη κρεοπωλείου στην Κάρυστο

Μελέτη κρεοπωλείου στην Κάρυστο

«Το σπίτι των κρεάτων» όπως το ονομάζει ο ιδιοκτήτης του, είναι το νέο κρεοπωλείο στην Κάρυστο που τολμάει να ανατρέψει το κατεστημένο. Η εικόνα που προβάλει η σύγχρονη κατασκευή του κρεοπωλείου έρχεται σε αντίθεση με τις ψυχρούς και απρόσωπους χώρους πώλησης κρεάτων που έχουν κυριαρχήσει στην αγορά μέχρι σήμερα. Πλέον ο κρεοπώλης αναβαθμίζει μαζί με τις υπηρεσίες και το εμπόρευμά του, και τον χώρο του.

Η ανακαίνιση του ακινήτου στην Κάρυστο ξεκινάει από το εξωτερικό περιβάλλον του. Η Innovo Constructions επενδύει τις όψεις με ξύλο δημιουργώντας ένα αρμονικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την πέτρα δαπέδου. Η επιγραφή λιτή αλλά επικοινωνιακή πληροφορεί τους περαστικούς προσκαλώντας τους στο εσωτερικό. Χαρακτηριστικό του κρεοπωλείου αποτελεί το ψυγείο – βιτρίνα που βρίσκεται στην πρόσοψη του καταστήματος.

Στον εσωτερικό χώρο η ανακαίνιση του κρεοπωλείου γίνεται σε βιομηχανικό στυλ. Το ξύλο κυριαρχεί διαμορφώνοντας μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και οικειότητας. Η αντίθεση με τα ασπρόμαυρα πλακίδια και το κόκκινο πλέγμα της οροφής δίνει ζωντάνια στον χώρο. Η επένδυση των τοίχων με λευκά πλακίδια δημιουργεί το κατάλληλο φόντο για την ανάδειξη του εμπορεύματος σε πρώτο πλάνο. Η επιχείρηση γίνεται λειτουργική φυσικά με την εγκατάσταση εργονομικής επίπλωσης και εξατομικευμένου εξοπλισμού προσαρμοσμένου στις διαστάσεις και στις ανάγκες του ακινήτου.

Ο φωτισμός του καταστήματος παίζει καθοριστικό ρόλο στην ταυτότητα της επιχείρησης και στην προβολή των κρεάτων. Έτσι, έπειτα από μια εκτεταμένη μελέτη φωτισμού, επιλέγονται τα κατάλληλα φωτιστικά που συνδυάζουν δυο παράγοντες: το στυλ τους ταιριάζει με το ύφος του κρεοπωλείου και οι δέσμες φωτός είναι οι επιθυμητές. Η ομοιόμορφη κατανομή του γενικού φωτισμού εξασφαλίζει συνθήκες οπτικής άνεσης όλες τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος.

Εν ολίγοις, η Innovo Constructions εισάγει δυναμικά στον αυξημένο ανταγωνισμό της σύγχρονης απαιτητικής αγοράς το νέο κρεοπωλείο στην Κάρυστο. Η εμπορικότητα και η δυνατότητα άμεσης εξυπηρέτησης, ο εκσυγχρονισμός και η διαφορετικότητα σχετικά με την κατασκευή του κρεοπωλείου αποτελούν αξίες αναγνωρίσιμες από τους πελάτες της επιχείρησης.