Μελέτη καταστήματος ρούχων στο Ναύπλιο 

  • Μελέτη καταστήματος ρούχων στο Ναύπλιο 
  • Μελέτη καταστήματος ρούχων
  • Μελέτη καταστήματος στο Ναύπλιο 
  • Κατασκευή καταστήματος ρούχων στο Ναύπλιο 
  • Ανακαίνιση καταστήματος ρούχων στο Ναύπλιο 
  • Σχεδιασμός καταστήματος ρούχων στο Ναύπλιο 
  • Κατασκευή και ανακαίνιση καταστήματος ρούχων στο Ναύπλιο 
  • Ανακαίνιση και κατασκευή καταστήματος ρούχων στο Ναύπλιο 

Μελέτη καταστήματος ρούχων στο Ναύπλιο

H μελέτη του νέου καταστήματος ρούχων εισάγει δυναμικά τις νέες τάσεις της μόδας στην αγορά του Ναυπλίου. Η ζεστή του ατμόσφαιρα συνδυάζει μπαρόκ στοιχεία, διαφορετικά υλικά, υφές και ποικίλους χρωματισμούς δημιουργώντας θετική εντύπωση από την πρώτη επαφή με την επιχείρηση.

Η συνοχή των μορφών και των κατασκευών σε εξωτερικό και εσωτερικό χώρο κερδίζει την εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού. Η επικοινωνία με το καταναλωτικό κοινό ξεκινάει από την τζαμαρία με τις προθήκες που βρίσκονται στην είσοδο του καταστήματος, πάνω στο πεζοδρόμιο. Αποφεύγοντας τις πρόχειρες και συνήθως κακόγουστες κατασκευές, ο περαστικός δελεάζεται και παρακινείται να «εξερευνήσει» και το εσωτερικό κατάστημα.

Στο πωλητήριο, ξύλο, μέταλλο και πέτρα δημιουργούν μια ιδιαίτερη αίσθηση, σα να ξυπνάει μνήμες από άλλες εποχές. Κόσμημα αποτελεί ο μεγάλος πολυέλαιος που κρέμεται στο κέντρο του καταστήματος. Οι μεγάλοι ολόσωμοι καθρέπτες αριστερά και στο βάθος του χώρου έχουν διττό ρόλο: διευκολύνουν τον πελάτη στις αγορές επιτρέποντάς του να προβάλει το είδωλό του σε όποιο σημείο του χώρου κι αν βρίσκεται, ενώ παράλληλα δίνουν την αίσθηση ότι το κατάστημα συνεχίζεται και έχει άπλετη ευρυχωρία.

Ο εργονομικός σχεδιασμός συνάδει με την ταυτότητα της επιχείρησης και τα προϊόντα που προωθεί. Τα δοκιμαστήρια τοποθετούνται κοντά στον πάγκο – ταμείο για την βέλτιστη εξυπηρέτηση των ατόμων κατά την διάρκεια που θα βρίσκονται μέσα σε αυτά. Τα πολλαπλά είδη εμπορεύματος και αξεσουάρ επιτρέπουν στο κοινό να κάνει ποικίλους συνδυασμούς ώστε να τα προσαρμόζει στην κάθε του εμφάνιση. Ειδικές θέσεις για την κρέμαση των ρούχων και εξατομικευμένες συνθέσεις με ράφια και βιτρίνες για την προβολή υποδημάτων και αξεσουάρ ολοκληρώνουν την εικόνα του καταστήματος.

Ο επιχειρηματίας από το Ναύπλιο σε συνεργασία με την Innovo Constructions οραματίζονται μια διαφορετική κατασκευή καταστήματος ρούχων με μοναδική ταυτότητα που να ξεχωρίζει. Το νέο ύφος συνοδεύει αισθητικά και ποιοτικά το εμπόρευμα στοχεύοντας στην βέλτιστη ανάδειξή του και σε αυξημένες πωλήσεις.