Μελέτη καταστήματος οπτικών στο Μαρούσι

Μελέτη καταστήματος οπτικών στο Μαρούσι

Η INNOVO CONSTRUCTIONS, όταν αναλαμβάνει την μελέτη του οποιουδήποτε χώρου, καταρχάς αφουγκράζεται τις προτιμήσεις και τις ανάγκες του πελάτη. Ακούει προσεκτικά τι ακριβώς του αρέσει και τι προσδοκά, με σκοπό να ανταποκριθεί όσο γίνεται καλύτερα, στις προσδοκίες του και να του παραδώσει αυτό ακριβώς που έχει κατά νου.

Επειδή όμως τις περισσότερες φορές και οι ίδιοι οι πελάτες, δεν ξέρουν τι θέλουν, οι άνθρωποι της INNOVO CONSTRUCTIONS, ως σωστοί επαγγελματίες, οφείλουν να τους βοηθήσουν. Για να το πετύχει αυτό η INNOVO CONSTRUCTIONS, αφού μιλήσει με τον πελάτη και κάνει ενδελεχή έρευνα, προτείνει πάντα περισσότερες από μια επιλογές, έτσι ώστε να τον διευκολύνει να διαλέξει.

Εκτός όμως από το αισθητικό κομμάτι, ο άνθρωπος που θέλει να φτιάξει τον χώρο του, έχει και επιλογές ως προς το κόστος. Φροντίζουμε η κάθε πρόταση να έχει την δικής της οικονομολογική διαβάθμιση, έτσι ώστε να δώσουμε την δυνατότητα στον πελάτη, να κινηθεί σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του.

Δύο προτάσεις, δύο λύσεις, δύο διέξοδοι για όλα τα γούστα και με τεράστια γκάμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί άνθρωπος που να μην είναι σύμφωνος, με έστω μια από αυτές. Άλλωστε, φαίνεται και ξεκάθαρα, πως η αισθητική και των δύο χώρων είναι απαράμιλλη και ικανή να ικανοποιήσει και τον δικό μας πελάτη αλλά και κατ’ επέκταση τους δικούς του.

Στην πρώτη περίπτωση κυρίαρχα χρώματα είναι το ραφ και το γκρι. Θυμίζουν λίγο νησί, αν και το κατάστημα βρίσκεται στο Μαρούσι. Αυτό του δίνει μια εξωτική αύρα.

Ο αριστερός τοίχος θα είναι ραφ με γκρι ανάγλυφες ραβδώσεις. Θα δημιουργηθούν εσοχές όπου θα τοποθετηθούν γυάλινα ράφια, σε λευκό φόντο, όπου στο πάνω μέρος θα υπάρχει φωτισμός. Κάτω από τις εσοχές, θα ενσωματωθούν συρταράκια αποθήκευσης σε γκρι σκούρο χρώμα.

Στην γωνία που ενώνεται με τον εσωτερικό τοίχο, θα τοποθετηθεί λευκό τραπέζι επίδειξης και εξυπηρέτησης πελατών με μπλε καρέκλες.

Ο εσωτερικός τοίχος, θα γίνει πιο σκούρο μπλε εντείνοντας την αντίθεση με βάσεις από μεταλλικό σκελετό για την έκθεση των οπτικών.

Μία γωνία θα γίνει ασπρόμαυρη. Λευκές εσοχές στον τοίχο, θα φιλοξενούν τα οπτικά, οι οποίες θα χωρίζονται από κολόνες, με γκρι ρίγες και καθρέφτες. Κάτω από τις εσοχές θα υπάρχουν συρτάρια σε μαύρο χρώμα, ενώ οι επιφάνεια τους θα είναι αντανακλαστική.

Στον άλλο τοίχο θα υπάρχει και ο χώρος του ταμείου. Θα είναι κατά βάση γκρι με ραφ λεπτομέρειες. Το γραφείο του ταμείου, θα γίνει γκρι σκούρο με λωρίδα γκρι ανοιχτή ενώ από κάτω, θα δημιουργηθεί η επωνυμία του καταστήματος, με λευκά γράμματα. Το πρώτο γράμμα και το λογότυπο, θα μπουν σε ραφ φόντο.

Δίπλα στο ταμείο, θα συνεχίζει το μοτίβο του απέναντι τοίχου με μια ενιαία αυτή την φορά εσοχή με γυάλινα και βάσεις.

Στην δεύτερη περίπτωση, η βάση των χρωμάτων παραμένει, όμως με την προσθήκη ενός βασικού χρώματος ακόμα και έτσι αλλάζει όλο το ύφος του καταστήματος.

Αυτή την φορά οι ραβδώσεις πάνω από το ραφ, θα είναι σε μουσταρδί χρώμα, δίνοντας πιο παιχνιδιάρικο τόνο στο μαγαζί.

Φωτεινές στήλες θα υποστηρίζουν οπτικά στο κέντρο του μαγαζιού. Στον ένα τοίχο θα υπάρχουν φωτεινά πλαίσια, που θα περιβάλουν βάσεις έκθεσης προϊόντων.

Και στις δύο περιπτώσεις, η οροφή δύο επιπέδων θα εκμεταλλευτεί για την τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων.

 

 

Δείτε περισσότερα Οπτικά