Μελέτη φαρμακείου στο Περιστέρι 

  • Ολοκλήρωση μελέτης φαρμακείου στο Περιστέρι από την Constructions
  • Ολοκλήρωση μελέτης σχεδιασμού φαρμακείου στο Περιστέρι από την Constructions
  • Ολοκλήρωση μελέτης κατασκευής φαρμακείου στο Περιστέρι από την Constructions
  • Ολοκλήρωση μελέτης ανακαίνισης φαρμακείου στο Περιστέρι από την Constructions
  • Ολοκλήρωση μελέτης διακόσμησης φαρμακείου στο Περιστέρι από την Constructions
  • Ολοκλήρωση σχεδιασμού φαρμακείου στο Περιστέρι από την Constructions
  • Ολοκλήρωση σχεδιασμού μελέτης φαρμακείου στο Περιστέρι από την Constructions
  • Ολοκλήρωση σχεδιασμού κατασκευής φαρμακείου στο Περιστέρι από την Constructions
  • Ολοκλήρωση σχεδιασμού ανακαίνισης φαρμακείου στο Περιστέρι από την Constructions

Μελέτη φαρμακείου στο Περιστέρι

 Οι σύγχρονες τάσεις της αγοράς καθιστούν το χώρο του φαρμακείου ως το πιο πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του επιστήμονα, πέρα από την γνωστική του κατάρτιση, για την παροχή ολοκληρωμένης συμβουλής και προϊόντων υγείας, ομορφιάς και ευεξίας. Ο φαρμακοποιός στο Περιστέρι  αντιλαμβανόμενος τις αυξημένες ανάγκες της σύγχρονης εποχής απευθύνθηκε στην Innovo Constructions για την μελέτη και τον σχεδιασμό της κατασκευής της επιχείρησής του.

Βασικός στόχος εξ αρχής ήταν το νέο φαρμακείο να αποτελεί πόλο έλξης λόγω της διαφορετικότητάς του και των μοναδικών του υπηρεσιών. Έτσι μέσα από την πρωτότυπη διακόσμηση και την εφαρμογή τεχνικών merchandising ενισχύεται η οπτική και λεκτική επικοινωνία με τον πελάτη. Επιδιώκεται κάθε καταναλωτής να νιώθει μοναδικός και ευχαριστημένος από τις συνδιαλλαγές του και την εμπειρία του μέσα στον χώρο.

Η τοποθεσία του φαρμακείου σε γωνιακή θέση δίνει την δυνατότητα θέασής του από πολλές πλευρές. Ο λιτός σχεδιασμός των εξωτερικών όψεων επιτρέπουν στην λαχανί «κορδέλα» να προσελκύει το μάτι και να το οδηγεί στην εσωτερική λευκή «κορδέλα» της οροφής του φαρμακοπωλείου. Η λευκή «κορδέλα» μοιάζει σα να ξετυλίγεται πάνω από όλες τις βιτρίνες καταλήγοντας στον πάγκο εξυπηρέτησης πελατών, προσανατολίζοντας τον νεοεισερχόμενο να κάνει την ίδια με αυτήν διαδρομή.

Ο εργονομικός σχεδιασμός του εξοπλισμού βελτιώνει την λειτουργικότητα και συμβάλει στην βέλτιστη προβολή του εμπορεύματος. Η ανάλαφρη και διάφανη δομή των κεντρικών βιτρινών επιτρέπουν τη προβολή των προϊόντων σε μεγάλο ύψος χωρίς να «μπουκώνει» το περιβάλλον. Η καθαρή μορφή του πάγκου εξυπηρέτησης πελατών δηλώνει την παρουσία του διακριτιά, μην θέλοντας να κλέψει την αίγλη του φαρμακοπωλείου.

Σύμφωνα με την μελέτη, η κατασκευή του φαρμακείου στο Περιστέρι περιλαμβάνει την εφαρμογή σύγχρονων εμπορικών μεθόδων σύμφωνων με τις ανάγκες και τον χαρακτήρα του φαρμακοποιού. H Innovo Constructions έχοντας εμπειρία και συνεχή κατάρτιση στη μελέτη, κατασκευή και ανακαίνιση φαρμακείου προτείνει μια μοναδική λύση χαρίζοντας στην επιχείρηση ταυτότητα και μοναδικότητα.

 

Δείτε περισσότερα Φαρμακεία