Μελέτη και Κατασκευή Οφθαλμιατρείου στη Λεωφ. Κηφισίας

  • Οφθαλμιατρείο στη Λεωφόρο Μελέτη και Κατασκευή
  • Οφθαλμιατρείο στη Κηφισίας Μελέτη
  • Οφθαλμιατρείο στη Κηφισίας Μελέτη και ανακαίνιση
  • Οφθαλμιατρείο στη Κηφισίας Μελέτη και διακόσμηση
  • Οφθαλμιατρείο στη Κηφισίας Μελέτη σχεδιασμού
  • Οφθαλμιατρείο στη Κηφισίας Σχεδιασμός
  • Οφθαλμιατρείο στη Κηφισίας Σχεδιασμός ανακαίνισης
  • Οφθαλμιατρείο στη Κηφισίας Σχεδιασμός κατασκευής
  • Οφθαλμιατρείο στη Κηφισίας Σχεδιασμός διακόσμησης
  • Οφθαλμιατρείο στη Κηφισίας ανακαίνιση και διακόσμηση
  • Οφθαλμιατρείο στη Κηφισίας κατασκευή και διακόσμηση
  • Οφθαλμιατρείο στη Κηφισίας μελέτη, κατασκευή και διακόσμηση

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟΥ ΣΤΗ ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Οι γιατροί συχνά επικεντρώνονται μόνο στις επιστημονικές τους γνώσεις, θεωρώντας ότι επαρκούν για να προσελκύσουν τους ασθενείς και να τους εμπιστευτούν. Όμως ο ασθενής κρίνει συνολικά την εμπειρία του εντός του ιατρείου, από την στιγμή που διαβαίνει την πόρτα της εισόδου μέχρι την έξοδό του από αυτήν. Η φιλική και ήρεμη ατμόσφαιρα, το άνετο περιβάλλον, η εξυπηρετικότητα και η ανθρωποκεντρική προσέγγιση του γιατρού, η εξειδίκευση και η αποδοτικότητα του επιστήμονα είναι παράγοντες που συμβάλουν στην σωματική και ψυχολογική κατάσταση του ανθρώπου.

Το οφθαλμιατρείο στη λεωφ. Κηφισίας αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα όπου η κατασκευή ιατρείου έγινε με πρωταρχικό γνώμονα τις ανάγκες των ασθενών όλων των ηλικιών. Η Innovo Constructions, με υπευθυνότητα και συνέπεια στις προσδοκίες του γιατρού, διαμόρφωσε έναν σύγχρονο χώρο για τους σύγχρονους πολίτες. Όλες οι κατασκευές είναι από υψηλής ποιότητα και ανθεκτικά υλικά που πληρούν τις προδιαγραφές του ιατρείου. Η προσοχή στη λεπτομέρεια δείχνει στον ασθενή ότι ο οφθαλμίατρος μεριμνά για τον χώρο άρα σέβεται και νοιάζεται και για τον ίδιο.

Τα γήινα χρώματα στις επιλογές των επίπλων έρχονται σε αντίθεση με την λευκότητα των τοίχων που τονίζουν την καθαριότητα. Ο συνδυασμός τους δίνει βάθος, στιλ και ξεχωριστό χαρακτήρα σε κάθε χώρο. Η οικεία ατμόσφαιρα και το «ζεστό» περιβάλλον επηρεάζουν θετικά την ψυχολογία των ασθενών. Ο χώρος υποδοχής αποτελείται από ένα ευρύχωρο καθιστικό με μια κομψή ρεσεψιόν σε λιτό σχεδιασμό. Η εργονομία της επιτρέπει στον εργαζόμενο να κρύβεται διακριτικά πίσω της προστατεύοντας την ιδιωτικότητά του. Το γραφείο του γιατρού βρίσκεται σε ενιαίο χώρο με τον χώρο εξέτασης για μεγαλύτερη διευκόλυνση του ίδιου αλλά και του ασθενή.

Ιδιαίτερο στοιχείο του οφθαλμιατρείου αποτελεί ο ειδικά σχεδιασμένος χώρος και η ανεξάρτητη οδοντιατρική μέριμνα για τα παιδιά. Η παιδοφθαλμολογία είναι ένας κλάδος όχι πολύ διαδεδομένος στην ελληνική επικράτεια. Ο εκπληκτικά ζωγραφισμένος τοίχος σε συνάρτηση με τις παιδικές συνθέσεις του χώρου δημιουργούν έναν παραμυθόκοσμο από τον οποίο κανένα παιδί δεν θέλει να βγει. Έτσι ο χρόνος αναμονής περνάει ευχάριστα, το άγχος του παιδιού αποβάλλεται και οι γονείς δεν χρειάζεται συνεχώς να το κυνηγάνε και να το μαλώνουν για να κάνει ησυχία μέχρι να έρθει η σειρά του.

Ο σχεδιασμός του φωτισμού αποτέλεσε ξεχωριστή πρόκληση καθώς επαναπροσδιορίζει τις σχέσεις αλληλεπίδρασης μεταξύ φωτεινών και σκοτεινών περιοχών, δηλαδή, μεταξύ φωτός και σκιάς. Η αρμονία σε αυτές τις σχέσεις καθιστά το οφθαλμιατρείο ενδιαφέρον οπτικά με αίσθηση αισιοδοξίας, έτσι ώστε η προσοχή να εστιάζεται στους φωτισμένους όγκους, στις επιφάνειες, στις ακμές, στις υφές των υλικών, στα χρώματα, στις διάφορες λειτουργίες.

Το νέο εκσυγχρονισμένο οφθαλμιατρείο έχει καταστεί πόλος έλξης για ασθενείς όλων των ηλικιών. Η Innovo Constructions ολοκλήρωσε με επιτυχία άλλη μια ανακαίνιση ιατρείου αλλά και κατασκευής του παρέχοντας υποστήριξη στον πελάτη και μετά το πέρας των εργασιών. Έτσι η κατασκευή αποτελεί μια μακροχρόνια επένδυση χάρη στην ευελιξία και στην ποιότητά της.

Η κατασκευή του ιατρείου στη λεωφ. Κηφισίας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τον εκσυγχρονισμό του και την μέριμνά του για τους ασθενείς όλων των ηλικιών. H Innovo Constructions έχοντας την πείρα πολλών άρτια ολοκληρωμένων ιατρείων, σχεδίασε με μεράκι και φαντασία τον νέο χώρο με πρωτεύον στόχο την κάλυψη των αναγκών των ασθενών. Κατά την μελέτη αλλά και κατά την κατασκευή δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια διότι εκεί φαίνεται η διαφορά.

Ο χώρος υποδοχής – αναμονής και το γραφείο – εξεταστήριο κινούνται σε γήινους χρωματικούς τόνους. Η «ζεστή» και φιλική ατμόσφαιρα προδιαθέτει θετικά τον ασθενή μειώνοντας το στρες και το άγχος. Όλα τα έπιπλα και ο εξοπλισμός του ιατρείου είναι αρίστης ποιότητας, ανθεκτικά και υψηλών προδιαγραφών. Η εξατομίκευσή τους βοηθάει στην ευελιξία και την λειτουργικότητα των χώρων.

Η εξειδίκευση του γιατρού στην παιδοφθαλμολογία έκανε επιτακτική την ανάγκη για έναν ξεχωριστό χώρο αναμονής για τους μικρούς φίλους. Ο παραμυθόκοσμος περιλαμβάνει έπιπλα και παιχνίδια στα μέτρα των παιδιών και μια εκπληκτική ζωγραφιά στον έναν τοίχο. Το περιβάλλον αυτό δρα καταλυτικά στην ψυχοσύνθεση του παιδιού κάνοντας την αναμονή να μοιάζει σα παιχνίδι, χωρίς φωνές και κλάματα. Ο γονέας επιλέγει να επισκέπτεται το συγκεκριμένο ιατρείο αφού βλέπει το παιδί του να περνάει καλά και να είναι χαρούμενο.

Η μελέτη φωτισμού έπαιξε κυρίαρχο ρόλο για την ανάδειξη της διακόσμησης και την διαμόρφωση του επιθυμητού περιβάλλοντος. Ο συνδυασμός διαφορετικών πηγών φωτισμού δημιουργούν μια μοναδική αρμονία στον χώρο ανάλογη των δραστηριοτήτων που λαμβάνουν χώρα σε αυτόν.

Ο νέος χώρος του οφθαλμιατρείου σέβεται τις ανάγκες των ασθενών όλων των ηλικιών. Η Innovo Constructions με την συνεχή κατάρτιση και την κατάλληλη τεχνογνωσία στην ανακαίνιση ιατρείου ολοκλήρωσε το έργο με συνέπεια και αποφασιστικότητα. Η εξειδίκευση του ιατρείου τονίζεται με έναν πρωτότυπο τρόπο καθιστώντας τον χώρο αξιόπιστο και ανταγωνιστικό.

Δείτε περισσότερα Ιατρεία