Σχεδιασμός φαρμακείου στην Ελευσίνα

  • Μελέτη κατασκευής φαρμακείου στην Ελευσίνα από την Constructions
  • Μελέτη σχεδιασμού φαρμακείου στην Ελευσίνα από την Constructions
  • Μελέτη ανακαίνισης φαρμακείου στην Ελευσίνα από την Constructions
  • Μελέτη διακόσμησης φαρμακείου στην Ελευσίνα από την Constructions
  • Σχεδιασμός φαρμακείου στην Ελευσίνα από την Constructions
  • Σχεδιασμός κατασκευής φαρμακείου στην Ελευσίνα από την Constructions
  • Σχεδιασμός ανακαίνισης φαρμακείου στην Ελευσίνα από την Constructions

Μελέτη κατασκευής φαρμακείου στην Ελευσίνα

Η μελέτη για την κατασκευή του φαρμακείου στην Ελευσίνα είναι μοναδική, πρωτοποριακή, εμπνευσμένη από το μέλλον. Ένα φαρμακείο ελκυστικό και φουτουριστικό που υπόσχεται στον πελάτη πλήρη ικανοποίηση τόσο σωματική με τις άριστες συνθήκες άνεσης που επικρατούν, όσο και πνευματική με την ατμοσφαιρική ηρεμία που διαθέτει.

Η Innovo Constructions με έμπνευση και φαντασία επεμβαίνει και μεταμορφώνει κάθε ακίνητο στον επαγγελματικό χώρο που ο κάθε επιχειρηματίας ονειρεύεται! Έτσι και το φαρμακείο στην Ελευσίνα αντικατοπτρίζει τις αξίες του επιστήμονα απαντώντας παράλληλα στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού του παρόντος και του μέλλοντος. Ξεφεύγοντας από τις περιορισμένες και πεπαλαιωμένες υπηρεσίες παροχής αποκλειστικά φαρμακευτικών ειδών, το νέο φαρμακείο αποτελεί ένα πολυκατάστημα που παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα υγείας, ομορφιάς και ευ ζην.

Χαρακτηριστικό στοιχείο της μορφολογίας του χώρου αποτελεί η έλλειψη γωνιών στις συνθέσεις. Καμπύλες επιφάνειες, τοξωτές γωνίες, κύκλοι και οβάλ σχήματα δημιουργούν το ιδιαίτερο σκηνικό που μαγεύει τις αισθήσεις. Αποφεύγοντας την αυστηρότητα της γωνίας, το περιβάλλον αποκτάει μια ανάλαφρη αίσθηση και διώχνει το στρες και το άγχος της καθημερινότητας.

Η εφαρμογή τεχνικών merchandising παίζει καθοριστικό ρόλο στην αύξηση των πωλήσεων καθώς επηρεάζει την εμπορικότητα και κάνει το φαρμακείο πιο φιλικό στο βλέμμα του κοινού. Η οργάνωση και η τάξη διευκολύνουν τον υποψήφιο πελάτη στις αγορές του. Ο πάγκος εξυπηρέτησης πελατών, τα ράφια, οι βιτρίνες, οι γόνδολες είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της επιχείρησης. Όλος ο εξοπλισμός κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας υλικά, ανθεκτικά, που πληρούν τις προδιαγραφές και με αισθητική που συμβάλλει καταλυτικά στην διαμόρφωση του επιθυμητού περιβάλλοντος με επικοινωνιακό χαρακτήρα.

Οι νέες εξελίξεις καθιστούν επιτακτική την ανάγκη για ένα φαρμακείο εξατομικευμένο, εκσυγχρονισμένο και με μοναδική ταυτότητα. Η Innovo Constructions βασιζόμενη στις παραπάνω τάσεις και στην προσωπικότητα του φαρμακοποιού δημιούργησε στην Ελευσίνα ένα λειτουργικό και ελκυστικό φαρμακείο με αυξημένα εμπορικά χαρακτηριστικά, καλύπτοντας τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Δείτε περισσότερα Φαρμακεία