Μελέτη γραφείου φωτογράφου στη Βάρη 

  • Μελέτη γραφείου φωτογράφου στη Βάρη από την Constructions
  • Σχεδιασμός γραφείου φωτογράφου στη Βάρη από την Constructions
  • Ανακαίνιση γραφείου φωτογράφου στη Βάρη από την Constructions
  • Κατασκευή γραφείου φωτογράφου στη Βάρη από την Constructions
  • Διακόσμηση γραφείου φωτογράφου στη Βάρη από την Constructions
  • Ανακαίνιση και Διακόσμηση γραφείου φωτογράφου στη Βάρη από την Constructions

Μελέτη γραφείου φωτογράφου στη Βάρη 

Ποιο στοιχεία συνιστούν έναν φωτογράφο «καλό» και τον κάνουν να ξεχωρίζει μέσα από τον αυξημένο ανταγωνισμό της εποχής που διανύουμε; Οι ολοκληρωμένες γνώσεις γύρω από το επάγγελμα, η τεχνική κατάρτιση για τους τρόπους λήψεις φωτογραφιών και η επεξεργασία τους με τον σύγχρονο τεχνολογικά προηγμένο εξοπλισμό, η άψογη ποιοτική και υψηλής αισθητικής εκτύπωση των λήψεων καθιστούν έναν φωτογράφο επαγγελματία και καλλιτέχνη.

Πώς όμως ο πελάτης μπορεί να αντιληφθεί την αξία ενός άγνωστου για αυτόν φωτογράφου; Η ανάδειξη της δουλειάς του μέσα σε ένα φιλόξενο και σύγχρονο γραφείο δίνει αξία στον επαγγελματία και στις υπηρεσίες του. Για τον λόγω αυτό ο φωτογράφος στην Βάρη απευθύνθηκε στην Innovo Constructions, την εξειδικευμένη εταιρεία στην ανακαίνιση και κατασκευή επαγγελματικών χώρων, για την ολοκληρωμένη εκπόνηση της μελέτη του χώρου του. Η υψηλή αισθητική παραπέμπει σε έναν εκσυγχρονισμένο και τεχνολογικά προηγμένο χώρο που μπορεί να καλύψει όλες τις προσδοκίες του πελάτη.

Στην σχεδιαστική πρόταση υιοθετείται το βιομηχανικό στυλ με μινιμαλιστική διάθεση. Μέταλλο και ξύλο συνεργούν σε ένα αρμονικό αποτέλεσμα.  Η μεγάλη του αντοχή του osb το καθιστά ιδανικό για την κατασκευή του διαχωριστικού τοίχου δίνοντας ύφος και χαρακτήρα στο γραφείο του φωτογράφου. Η εκτεταμένη χρήση του osb στην διακόσμηση και στην δημιουργία κατασκευών προσδίδει στο περιβάλλον ιδιαίτερη αισθητική που μένει ανεξίτηλη στην μνήμη του πελάτη.

Κατά την μελέτη δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην μοναδικότητα των στοιχείων του χώρου και στην μελέτη φωτισμού. Οι εξατομικευμένες κατασκευές επίπλων και εξοπλισμού συμβαδίζουν με την ταυτότητα του φωτογραφείου ενώ παράλληλα είναι απόλυτα λειτουργικά καλύπτοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες εργασίας και προβολής του φωτογράφου. Η ανάδειξη των μορφών γίνεται με την επιλογή των ιδανικών φωτιστικών σωμάτων ώστε να επιτυγχάνεται η οπτική άνεση με την σωστή διάχυση του φωτισμού στην ατμόσφαιρα.

Η εξέλιξη του επαγγέλματος του φωτογράφου στη Βάρη συμβαδίζει με την ανάπτυξη της τεχνολογίας και τον εκσυγχρονισμό του χώρου. Διότι, ας μην ξεχνάμε, ότι η φωτογραφεία είναι ένα είδος τέχνης και μάλιστα πολύ απαιτητικό.