Μελέτη φαρμακείου στην Καλλιθέα

  • kataskeui-farmakeiou-kallithea
  • kataskevi-farmakeiou-kallithea-kavvadia
  • κατασκευη φαρμακειου καλλιθεα
  • μελετη κατασκευης φαρμακειου
  • kataskevi-farmakeiou
  • pharmacy-construction
  • kataskevi-farmakeiou-kavvadia
  • meleti-farmakeiou
  • meleti kataskevis farmakeioy
  • κατασκευη-φαρμακειου-Καλλιθεα

Μελέτη φαρμακείου στην Καλλιθέα

 

Στην σύγχρονη εποχή ο ρόλος του φαρμακείου διευρύνεται ξεφεύγοντας από το περιορισμένο πλαίσιο δραστηριότητας της διανομής φαρμάκων. Ένας καθαρά επιστημονικός χώρος αποκτάει πολλά εμπορικά στοιχεία αυξάνοντας έτσι το ανταγωνιστικό του προφίλ. Για τον λόγω αυτό ο κάθε επιστήμονας – επιχειρηματίας αναζητάει το δικό του εργονομικό και ελκυστικό φαρμακείο που να ξεχωρίζει.

Η μελέτη για την κατασκευή του φαρμακείου στην Καλλιθέα αποτελεί ένα αξιόλογο παράδειγμα ενός επαγγελματικού χώρου με μοναδική ταυτότητα. Η δημιουργική ομάδα της Innovo Constructions αφουγκραζόμενη τις απαιτήσεις του φαρμακοποιού προχώρησε στην αναλυτική μελέτη του φαρμακείου παρουσιάζοντας την τελική λύση με σχέδια και φωτορεαλιστικές εικόνες.

Η ενίσχυση της επικοινωνίας με το αγοραστικό κοινό ξεκινάει από τις τζαμαρίες του φαρμακείου. Επιλέγοντας βιτρίνες τζαμαρίας με μικρό ύψος διευκολύνεται η οπτική επαφή του περαστικού με το φαρμακοπωλείο. Η ύπαρξη δυο εισόδων για την μετάβαση από τον δημόσιο στον ιδιωτικό χώρο μετατρέπει την διάφανη τζαμαρία σε ένα διακριτικό όριο που εύκολα παρακάμπτεται.

Η διακόσμηση του φαρμακείου κινείται σε παλ και ξύλινες αποχρώσεις ενώ αποκτάει ένα ιδιαίτερο ύφος με τις ρετρό συνθέσεις και τα πλακάκια patchwork. Η νοσταλγική γοητεία που αποπνέουν αυτά τα στοιχεία, η ζεστασιά του οικείου και της ηρεμίας, ο έντονος χαρακτήρας τους που μαγνητίζει το βλέμμα, προσελκύουν τους καταναλωτές σε ένα φαρμακείο με ταυτότητα για την βέλτιστη εξυπηρέτησή τους.

Φυσικά η εφαρμογή τεχνικών merchandising κατά την ανακαίνιση του φαρμακείου αυξάνουν την εμπορικότητα του χώρου οδηγώντας την επιχείρηση προς την επιτυχία. Ο μελετημένος φωτισμός, οι κατάλληλες σημάνσεις, η τάξη και ομαδοποίηση του εμπορεύματος διευκολύνουν τον πελάτη στις αγορές του κάμπτοντας, όσο είναι εφικτό, τις αντιστάσεις του.

Η αίσθηση που αφήνει ο νέος χώρος στον πελάτη θυμίζει «κάτι από τα παλιά» όπου ο άνθρωπος ήταν πιο κοντά στη φύση και τα οφέλη της, ενταγμένα αρμονικά σε ένα σύγχρονο μοτίβο. Η μελέτη του φαρμακείου στην Καλλιθέα από την Innovo Constructions συνδυάζει την λειτουργικότητα με την αισθητική για την κατασκευή ενός χώρου αντάξιου των προσδοκιών.

Δείτε περισσότερα Φαρμακεία