Μελέτη - Διακόσμηση Φαρμακείου στη Δροσιά

  • Ανακαίνιση στη Δροσιά
  • Κατασκευή στη Δροσιά
  • Κατασκευή στη Δροσιά
  • Σχεδιασμός στη Δροσιά
  • Μελέτη στη Δροσιά
  • Μελέτη ανακαίνισης στη Δροσιά
  • Μελέτη κατασκευής στη Δροσιά
  • Μελέτη διακόσμησης στη Δροσιά

ΜΕΛΕΤΗ – ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποτέ πώς είναι δυνατόν ο μελετητής να αποτυπώνει στο χαρτί τις σκέψεις και τις επιθυμίες του φαρμακοποιού για ένα πρωτότυπο φαρμακείο; Μέσα από την υψηλή κατάρτιση, την προσοχή στις ανάγκες του φαρμακοποιού και την πολυετή εμπειρία των μελετητών της Innovo Constructions το όραμα του κάθε επιχειρηματία γίνεται πραγματικότητα.
Η μελέτη του φαρμακείου στη Δροσιά ολοκληρώθηκε έπειτα από τρεις παρουσιάσεις σχεδίων και φωτορεαλιστικών απεικονίσεων στοχεύοντας στο βέλτιστο αποτέλεσμα που να ικανοποιεί τον πελάτη.

Αρχικά έγινε μια προσέγγιση του νέου χώρου με βιομηχανικό στυλ. Η βιομηχανική διακόσμηση βοηθάει στην παραγωγικότητα του φαρμακείου και προβάλει την αδιαμφισβήτητη αξία του «είναι ό,τι φαίνεσθαι». Η μορφή ακολουθεί την κατασκευή και τον ρόλο που πρεσβεύει. Στο συγκεκριμένο είδος διακόσμησης ο χώρος δείχνει σαν να μην έχει ολοκληρωθεί πλήρως, σαν τελεί ακόμα υπό κατασκευή. Το ξύλο και το εμφανές σκυρόδεμα επιτελούν αυτόν τον σκοπό. Η χρήση πολλών μεταλλικών επιφανειών και στοιχείων σε συνδυασμό με το γυαλί δίνουν τον τελικό χαρακτήρα στον χώρο.

Σε δεύτερη φάση, έπειτα από παρότρυνση του φαρμακοποιού, οι μελετητές προσέγγισαν μια πιο μοντέρνα εκδοχή με σύγχρονα στοιχεία και μορφές. Η λιτότητα των συνθέσεων επιτρέπουν την προβολή των προϊόντων σε πρώτο πλάνο. Ο χώρος γίνεται πιο εμπορικός, ενώ οι γήινες αποχρώσεις προσδίδουν ένα κλίμα ζεστασιάς και φιλικότητας.

Η τελική πρόταση αποτέλεσε έναν συνδυασμό των δυο προηγούμενων προσεγγίσεων. Στην μελέτη για την κατασκευή του φαρμακείου υιοθετούνται στοιχεία του βιομηχανικού στυλ, σε πιο περιορισμένη όμως έκταση από την αρχική πρόταση. Η καθαρότητα των μορφών, η χρηστικότητα των κατασκευών και ο επικοινωνιακός χαρακτήρας του χώρου συμβάλει στην άριστη λειτουργικότητα στοχεύοντας στην διευκόλυνση και την ικανοποίηση του αγοραστικού κοινού.

Το φαρμακείο στην Δροσιά αποκτάει τελικά την δική του ταυτότητα που εκφράζει καταρχήν τον ίδιο τον φαρμακοποιό. Η Innovo Constructions έχοντας εξειδίκευση στην μελέτη, κατασκευή και ανακαίνιση φαρμακείου συνδυάζει την υψηλή αισθητή, με την εργονομία και την εμπορικότητα για ένα άψογο αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Φαρμακεία