Μελέτη και Διακόσμηση Φαρμακείου στο Αιγάλεω

  • Μελέτη Φαρμακείου Αιγάλεω
  • Μελέτη διακόσμηση Αιγάλεω
  • Μελέτη ανακαίνιση στο Αιγάλεω
  • Μελέτη κατασκευή στο Αιγάλεω
  • Ανακαίνιση στο Αιγάλεω
  • Κατασκευή στο Αιγάλεω
  • Κατασκευή πρόσοψης στο Αιγάλεω
  • Μελέτη πρόσοψης φαρμακείου Αιγάλεω
  • Μελέτη χώρου στο Αιγάλεω

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ
Πώς μπορεί ένα φαρμακείο να ξεχωρίσει μέσα από τον ανταγωνισμό και να προσελκύσει νέους πελάτες; Η κατάρτιση του φαρμακοποιού, η αισθητική και η λειτουργικότητα του εσωτερικού αλλά και εξωτερικού περιβάλλοντος συμβάλει καταλυτικά στην επιτυχία του φαρμακείου. Η μελέτη για την κατασκευή φαρμακείου στο Αιγάλεω από την Innovo Constructions αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα εκσυγχρονισμού και ελκυστικότητας του χώρου σε μοντέρνες γραμμές διακόσμησης.

Ο επικοινωνιακός χαρακτήρας της πρόσοψης εκφράζει την μοναδική ταυτότητα του χώρου και με ξεκάθαρα μηνύματα παρακινεί τους περαστικούς να εισέλθουν μέσα. Ο σχεδιασμός του φαρμακοπωλείου ακολουθεί τις αρχές merchandising για μια αποδοτική επένδυση. Ο νεοεισερχόμενος έχει οπτική επαφή με όλα τα σημεία του χώρου δίνοντάς του την δυνατότητα να κατευθυνθεί προς την περιοχή που τον ενδιαφέρει είτε προς τον πάγκο εξυπηρέτησης – ταμείο είτε προς τις βιτρίνες των προϊόντων. Οι φωτεινές γόνδολες κεντρικά του καταστήματος και ο σχεδιασμός ειδικών εκθετηρίων σε καίρια σημεία προτρέπουν τους καταναλωτές να κάνουν παρορμητικές αγορές.

Ο φωτισμός του χώρου καθορίζει την ανάδειξη των μορφών, των κατασκευών και τελικά των προϊόντων. Η άνετη οπτική ατμόσφαιρα προκαλεί θετικότητα και αισιοδοξία στους παρευρισκόμενους. Κάθε χώρος έχει συγκεκριμένες ανάγκες σε φως. Δεν υπάρχει μια «γενική συνταγή» που να μπορεί να εφαρμοστεί παντού. Η οπτική ικανοποίηση σχετίζεται άμεσα με τον φυσικό και τον τεχνητό φωτισμό, την εμφάνιση των υλικών και των μορφών, την φωτεινότητα των επιφανειών, γενικότερα βελτιώνει την αντίληψη του περιβάλλοντος δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον σκηνικό.

Στόχος είναι η αρμονική συνύπαρξη της διακόσμησης με τα προϊόντα και τις ειδικές σημάνσεις τους. Το φαρμακείο και ο χώρος του, εξωτερικός και εσωτερικός, αποτελεί το πιο πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του φαρμακοποιού για την προώθηση της επιχείρησής του. H Innovo Constructions με το καταρτισμένο προσωπικό και την μακροχρόνια εμπειρία στην μελέτη, κατασκευή και ανακαίνιση φαρμακείου βρίσκεται πάντα στο πλευρό του φαρμακοποιού βοηθώντας τον να θέσει στέρεες βάσεις για την μελλοντική ανάπτυξη της επιχείρησής του.

Δείτε περισσότερα Φαρμακεία