Μελέτη εστιατορίου στην Αρτέμιδα

Μελέτη εστιατορίου στην Αρτέμιδα

Τι θέλει ένα εστιατόριο για να είναι ελκυστικό στον κόσμο; Μοναδικές γεύσεις σε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα με άριστη εξυπηρέτηση αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας. Πώς όμως μπορεί ο επιχειρηματίας να αναβαθμίσει και να εξοπλίσει τον χώρο του τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά πραγματοποιώντας το όραμά του; Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στην Αρτέμιδα βρήκε την λύση: η συνεργασία του με την Innovo Constructions αποτέλεσε την εγγύηση μιας επιτυχημένης επένδυσης.

Η αποτύπωση του ακινήτου και οι εκτενές συζητήσεις με τον επιχειρηματία έφεραν στο προσκήνιο τις ανάγκες του καταστήματος και τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη. Έτσι το τελικό αποτέλεσμα γίνεται αντάξιο των προσδοκιών.

Κατά την μελέτη του εστιατορίου μεριμνήθηκαν ιδιαιτέρως η λειτουργική οργάνωση του χώρου, οι ηλεκτρολογικές και μηχανολογικές εγκαταστάσεις και ο εξαερισμός στοχεύοντας σε άνετες συνθήκες για την πελατεία αλλά και τους εργαζόμενους. Σαν επιστέγασμα όλων λειτουργεί ο φωτισμός χαρίζοντας μια ξεχωριστή αισθητική που ξυπνά συναισθήματα. Η ισορροπία φωτός και σκιάς δημιουργεί ένα ξεκούραστο περιβάλλον αναδεικνύοντας την μοντέρνα του αύρα.

Κατά την διακόσμηση, βασικός γνώμονας είναι η παρότρυνση του κοινού για κατανάλωση. Η δημιουργική ομάδα της εταιρείας κατά την σύλληψη της ιδέας για τον σχεδιασμό έδωσε έμφαση στον καθορισμό της μοναδικής ταυτότητας και στον επικοινωνιακό του χαρακτήρα του εσωτερικού και της πρόσοψης. Έτσι ο χαρακτήρας του νέου χώρου επηρεάζεται από το βιομηχανικό στυλ. Ξύλο, μέταλλο, πέτρα εναρμονίζονται πλήρως για ένα εξαίσιο αποτέλεσμα. Μαύρες, λευκές, καφέ αποχρώσεις δημιουργούν ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον. Οι αντιθέσεις των υλικών και των χρωμάτων προσελκύει το ενδιαφέρον χαρίζοντας στυλ και επαγγελματισμό.

H Innovo Constructions αναλαμβάνοντας την μελέτη για την κατασκευή του εστιατορίου ένωσε τις δυνάμεις της με τον επιχειρηματία για τη δημιουργία του καλαίσθητου και εκσυχρονισμένου χώρου εστίασης που εξιτάρει τις αισθήσεις. Ο επαναπροσδιορισμός του χαρακτήρα του εστιατορίου στην Αρτέμιδα προσελκύει εκ νέου το κοινό υπόσχοντας ένα ζεστό χώρο φιλοξενίας και άψογη εξυπηρέτηση.

Δείτε περισσότερα Εστίαση