Μελέτη δερματολογικού ιατρείου στο Κολωνάκι

Μελέτη δερματολογικού ιατρείου στο Κολωνάκι

Χλιδή και καθαρότητα, ζεστασιά και φιλικότητα είναι τα χαρακτηριστικά του νέου δερματολογικού ιατρείου στο Κολωνάκι. Το εξειδικευμένο κέντρο μεταμόσχευσης μαλλιών αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τους πελάτες και τους ασθενείς που αναζητούν αποτελεσματική λύση στο θέμα που τους απασχολεί.

Η συμπόνια και η ενσυναίσθηση του επιστήμονα παράλληλα με την ιατρική καθοδήγηση σε έναν χώρο που να εκφράζει τον ίδιο και τα ιδανικά του είναι το κλειδί της επιτυχίας της επιχείρησης. Η Innovo Constructions διαθέτοντας εξειδίκευση στην μελέτη, κατασκευή και ανακαίνιση ιατρείου, δημιουργεί ένα καλαίσθητο και λειτουργικό ιατρείο ενισχύοντας την αίσθηση άνεσης και τις διαπροσωπικές επαφές. Έτσι το δερματολογικό ιατρείο αποκτάει προσωπικότητα και στυλ.

Αρχικά στόχος ήταν η εξασφάλιση της ροής της κίνησης και η εργονομία και λειτουργικότητα των εγκαταστάσεων κατά την κατασκευή του ιατρείου. Η κατάλληλη διαρρύθμιση και διάταξη των χώρων επιτρέπει την άμεση πρόσβαση του γιατρού σε όλων τον απαραίτητο εξοπλισμό για μια ολοκληρωμένη διάγνωση, προστατεύοντας την ιδιωτικότητα του ασθενή. Η λειτουργική οργάνωση και ο εργονομικός σχεδιασμός των επίπλων συμβάλουν στη γρήγορη και καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Η διακόσμηση και ο φωτισμός παίζουν σημαντικό ρόλο στην θετική ψυχολογία και την γρήγορη ανάρρωση. Η λευκότητα παραπέμπει στον επαγγελματισμό του χώρου υγείας και οι επενδύσεις ξύλου προσφέρουν την ζεστασιά που τόσο έχει ανάγκη το περιβάλλον. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του χώρου αποτελεί η πρόταση τοποθέτησης γυαλιστερής ελαστικής μεμβράνης στην οροφή του χώρου υποδοχής και αναμονής. Το νέο αυτό υλικό κάνει τον χώρο να μοιάζει σα να εκτείνεται σε μεγάλο ύψος. Έτσι το βλέμμα των ασθενών βυθίζεται στο άπειρο, βοηθώντας τον να ξεχαστεί από τις έγνοιες που τον απασχολούν.

Η Innovo Constructions βρίσκεται στο πλευρό του επιστήμονα στο νέο του εγχείρημα. Το ιατρείο στο Κολωνάκι αποκτάει ταυτότητα επιλύνοντας τις λειτουργικές και αισθητικές του ανάγκες και τονώνοντας την επαγγελματική του εικόνα προς όφελος των επισκεπτών, των ασθενών αλλά και του ίδιου του γιατρού.

Δείτε περισσότερα Ιατρεία