Κατασκευή γυναικολογικού ιατρείου

  • Σχεδιασμός κατασκευής γυναικολογικού ιατρείου στον Πειραιά από την Constructions
  • Μελέτη κατασκευής γυναικολογικού ιατρείου στον Πειραιά από την Constructions
  • Κατασκευή και μελέτη γυναικολογικού ιατρείου στον Πειραιά από την Constructions
  • Μελέτη ανακαίνισης γυναικολογικού ιατρείου στον Πειραιά από την Constructions
  • Μελέτη διακόσμησης γυναικολογικού ιατρείου στον Πειραιά από την Constructions
  • Μελέτη σχεδιασμού γυναικολογικού ιατρείου στον Πειραιά από την Constructions
  • Μελέτη σχεδιασμού κατασκευής γυναικολογικού ιατρείου στον Πειραιά από την Constructions
  • Μελέτη σχεδιασμού ανακαίνισης γυναικολογικού ιατρείου στον Πειραιά από την Constructions

Μελέτη και κατασκευή γυναικολογικού ιατρείου της Κυρίας Μαραγουδάκη στον Πειραιά

Η διακόσμηση του σύγχρονου γυναικολογικού ιατρείου αντανακλά την ενσυναίσθηση του γιατρού απέναντι στην γυναίκα. Το ατμοσφαιρικό περιβάλλον με τα καινοτόμα υλικά, την ευρυχωρία και τους εξειδικευμένους χώρους κάλυψης των αναγκών της γυναίκας συνθέτουν το ιδανικό περιβάλλον αναμονής, πρόληψης, εξέτασης και θεραπείας ατόμων όλων των ηλικιών.

Οι θετικές εντυπώσεις κερδίζονται με την είσοδο στον χώρο. Ένα φιλήσυχο και ζεστό περιβάλλον σε γήινες αποχρώσεις προδιαθέτει θετικά και απομακρύνει ανησυχίες και άγχη. Η εξυπηρέτηση γίνεται άμεσα από τον εργαζόμενο στην διακριτική και εργονομική ρεσεψιόν. Κατά την διάρκεια της αναμονής στους άνετους καναπέδες το βλέμμα επεξεργάζεται της ειδικές κατασκευές στους δυο αντικριστούς τοίχους του χώρου. Το παιχνίδισμα του φωτός και της σκιάς που ξεπροβάλει από μέσα τους κινεί το ενδιαφέρον ώστε ο χρόνος να περνάει πιο γρήγορα και ανώδυνα.

Αποκορύφωση όλων αποτελεί η οροφή του χώρου αναμονής. Αποφεύγοντας τις συνηθισμένες επενδύσεις, η ελαστική οροφή μαγεύει τις αισθήσεις. Η λευκή και γυαλιστερή της σύνθεση καθρεφτίζει έπιπλα, υλικά, φωτισμούς, δίνοντας την αίσθηση ότι το ύψος συνεχίζεται στο άπειρο. Έτσι το μάτι δεν περιορίζεται, αναζητώντας συνεχώς νέες προκλήσεις για παρατήρηση.

Εκτός όμως από τον ελκυστικό χώρο υποδοχής και αναμονής, ο σχεδιασμός του γυναικολογικού κέντρου είναι ιδιαίτερα προσεγμένος σε όλες τις πτυχές του, τόσο αισθητικές όσο και λειτουργικές.  Η διαρρύθμιση, η δημιουργία πολλών λουτρών σε διάφορα σημεία, η κατασκευή μιας αίθουσας παιχνιδιού για να περνούν στιγμές χαράς μικροί και μεγάλοι, δείχνουν την μέριμνα και τον σεβασμό του επιστήμονα στα πρόσωπα που φιλοξενεί στο ιατρείο του. Οι σύγχρονες ηλεκτρολογικές και μηχανολογικές εγκαταστάσεις υπόσχονται την τοποθέτηση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας και μεγάλης ακρίβειας.

Η ομαλή λειτουργία όλων των συστημάτων σε συνεργεία με την ελκυστική διακόσμηση και τον εργονομικό σχεδιασμό κερδίζουν σιγά – σιγά την εμπιστοσύνη της γυναίκας. Η Innovo Constructions έχοντας πολυετή πείρα στην μελέτη και κατασκευή ιατρείου, συμβάλει στην δημιουργία της κατάλληλης βάσης για την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών της με συνέπεια και αποφασιστικότητα για ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Ιατρεία