Κατασκευή Ξενοδοχείου στην Πάρο

  • Κατασκευή Ξενοδοχείου στην Πάρο από την Constructions
  • Ανακαίνιση Ξενοδοχείου στην Ανακαίνιση Ξενοδοχείου στην Πάρο από την Constructions
  • Διακόσμηση Ξενοδοχείου στην Πάρο από την Constructions
  • Εξοπλισμός Ξενοδοχείου στην Πάρο από την Constructions

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

 

Η ανανέωση επιμέρους χώρων διαφόρων ξενοδοχειακών μονάδων προκαλεί το ενδιαφέρον του κοινού υπόσχοντας αναβαθμισμένες και εκσυγχρονισμένες υπηρεσίες σε ελκυστικούς χώρους. Έτσι αυξάνεται η επισκεψιμότητα και αναβαθμίζεται η φήμη του ξενοδοχείου, γεγονός που υπόσχεται παράλληλη αύξηση των κερδών του.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στην Πάρο θέλοντας να κάνει ακόμα πιο ευχάριστη την διαμονή των ατόμων και να βελτιώσει τις υπηρεσίες του προχώρησε στην επιμέρους ανακαίνιση του ξενοδοχείου του. Πιο συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την Innovo Constructions, την εξειδικευμένη εταιρεία στην μελέτη και κατασκευή επαγγελματικών χώρων, κατασκεύασε εξ αρχής τον χώρο του εστιατορίου – μπαρ σύμφωνα με τις σύγχρονες εξελίξεις και ανάγκες του χώρου. Το νέο του ύφος εντάσσεται αρμονικά στο νησιώτικο στυλ του ξενοδοχείου δημιουργώντας έναν χώρο χαλάρωσης και ευεξίας κοντά στην πισίνα.

Η κατασκευή του ξενοδοχείου ξεκίνησε από την ανακατασκευή των ηλεκτρολογικών – μηχανολογικών εγκαταστάσεων και του δικτύου θέρμανσης – ψύξης ώστε να εξασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία και η επάρκεια των συστημάτων για την άνεση των πελατών. Στη συνέχεια οι μελετητές αφουγκραζόμενοι την στιλιστική φιλοσοφία του επιχειρηματία και της επιχείρησής του χρησιμοποίησαν ως κύρια υλικά της νέας διακόσμησης την πέτρα, το γυαλί και το ξύλο.

Η ανάδειξη όλων των μορφών της διακόσμησης και η δημιουργία της ζεστής και φιλόξενης ατμόσφαιρας γίνεται με την εφαρμογή της ιδανικής μελέτης φωτισμού. Ο φωτισμός επηρεάζει την σωματική ικανότητα του ατόμου για οπτική άνεση αλλά και την ψυχολογική του υπόσταση για ηρεμία και ευημερία. Για τον λόγο αυτό το φως διανέμεται ισορροπημένα στο περιβάλλον αποφεύγοντας της εντάσεις και τις έντονες αντιθέσεις. Ο τεχνητός φωτισμός σε συνδυασμό με το φυσικό φως διαμορφώνουν την ατμόσφαιρα του χώρου προκαλώντας θετικές σκέψεις και αισιοδοξία.

Η υψηλή αισθητική και η ουσιαστική κάλυψη των σύγχρονων απαιτήσεων του επιχειρηματία αλλά και των πελατών του θέτουν στέρεες βάσεις για την εξέλιξη του ξενοδοχείου. Πρωτοπόρα και καινοτόμα υλικά προσαρμόζονται στο ιδιαίτερο ύφος του ξενοδοχείου, με αποτέλεσμα την αισθητική διαφοροποίησή του μέσα από τον αυξανόμενο ανταγωνισμό.