Κατασκευή Ξενοδοχείου στην Πάργα

  • Κατασκευή Ξενοδοχείου στην Πάργα από την Constructions
  • Ανακαίνιση Ξενοδοχείου στην Πάργα από την Constructions
  • Διακόσμηση Ξενοδοχείου στην Πάργα από την Constructions
  • Σχεδιασμός Ξενοδοχείου στην Πάργα από την Constructions
  • Μελέτη Ξενοδοχείου στην Πάργα από την Constructions
  • Μελέτη ανακαίνισης Ξενοδοχείου στην Πάργα από την Constructions
  • Μελέτη κατασκευής Ξενοδοχείου στην Πάργα από την Constructions
  • Μελέτη εξοπλισμού Ξενοδοχείου στην Πάργα από την Constructions
  • Μελέτη διακόσμησης Ξενοδοχείου στην Πάργα από την Constructions

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΓΑ

Ελκυστικό περιβάλλον, οικειότητα, φιλόξενη ατμόσφαιρα είναι οι λέξεις – κλειδιά που αντιπροσωπεύουν την κατασκευή του ξενοδοχείου στην Πάργα. Ο πελάτης νιώθει θετική ενέργεια, χαλάρωση, ψυχική ευεξία κατά την διαμονή του στις νέες εγκαταστάσεις της ξενοδοχειακής μονάδας, ξεφεύγοντας από το αγχωτικό κλίμα της καθημερινότητας.

Ο ιδιοκτήτης θέλοντας να αναδείξει την επιχείρησή του στον ιδανικό προορισμό ξεκούρασης και αναζωογόνησης προχώρησε σε συνεργασία με την Innovo Constructions, την εξειδικευμένη εταιρεία στην διακόσμηση και ανακαίνιση ξενοδοχείων και χώρων φιλοξενίας. Προϋπόθεση για έναν μοναδικό και καλαίσθητο χώρο ήταν η αρμονική συνύπαρξη της παλιάς και της νέας ξενοδοχειακής μονάδας ώστε να σχηματίζεται μια ισορροπημένη εικόνα με ποιοτικό αποτέλεσμα.

Η κατασκευή της νέες πτέρυγας απαιτούσε τον απόλυτο συντονισμό των συνεργείων και την ανάλυση την κατασκευαστικών λεπτομερειών σε βάθος προκειμένου να υπάρχουν οι υποδομές για την εκσυγχρόνιση του χώρου με πρωτότυπα υλικά και σύγχρονες ηλεκτρολογικές καινοτομίες. Επίσης θέλοντας να έχουν την δυνατότητα φιλοξενίας άνθρωποι διαφορετικών οικονομικών στρωμάτων και αντιλήψεων για την αισθητική των χώρων, δημιουργήθηκαν ποικίλοι τύποι δωματίων καλύπτοντας τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Η επιλογή των υλικών επένδυσης στους εξωτερικούς χώρους είναι κυρίως η πέτρα και το μάρμαρο προσαρμοζόμενα στην παραδοσιακή αισθητική και στην ζεστασιά που αποφέρει ο συνδυασμός τους. Στους εσωτερικούς χώρους επικρατεί το ξύλο προσαρμοζόμενο στην αισθητική του κάθε χώρου. Τα έπιπλα, ο εξοπλισμός, οι επενδύσεις, τα πλακίδια, τα υφάσματα είναι εξαιρετικής αντοχής και ποιότητας, εγγυόμενα την αποδοτικότερη επένδυση του ιδιοκτήτη σε βάθος χρόνου. Όλοι οι χώροι, κεντρικοί και επιμέρους, είναι άνετοι και φιλόξενοι ικανοποιώντας όλο το φάσμα των πιθανών αναγκών του πελάτη.

Ο σχεδιασμός και η ανακαίνιση του ξενοδοχείου ολοκληρώθηκε συνδυάζοντας την άψογη αισθητική με την λειτουργικότητα σε ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα αρμονικά ενταγμένο στο φυσικό περιβάλλον. Η σύγχρονη κατασκευή του ξενοδοχείου δίνει την ευελιξία στον ιδιοκτήτη να τροποποιεί την εικόνα του χώρου του και να έχει τον πλήρη έλεγχο των εγκαταστάσεών του, ανάλογα με τις επιθυμίες αλλά και τις ανάγκες του.