ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ HAPPY DAYS

  • Κατασκευή Ξενοδοχείου HAPPY DAYS στην Κρήτη από την Constructions
  • Ανακαίνιση Ξενοδοχείου HAPPY DAYS στην Κρήτη από την Constructions
  • Εξοπλισμός Ξενοδοχείου HAPPY DAYS στην Κρήτη από την Constructions
  • Διακόσμηση Ξενοδοχείου HAPPY DAYS στην Κρήτη από την Constructions
  • Μελέτη Ξενοδοχείου HAPPY DAYS στην Κρήτη από την Constructions
  • Σχεδιασμός Ξενοδοχείου HAPPY DAYS στην Κρήτη από την Constructions

 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΑΚΤΗ ΜΑΝΟΣ – HAPPY DAYS

 

Η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο τουριστικούς τόπους του κόσμου. Τα γαλάζια νερά, οι απέραντες παραλίες και το φιλόξενο κλίμα προσελκύουν το κοινό για ξένοιαστες διακοπές και ανάπαυση από την πίεση της καθημερινότητας. Είναι λοιπόν λογικό το πλήθος των ξενοδοχειακών μονάδων να αυξάνεται με γρήγορους ρυθμούς και οι υπηρεσίες που προσφέρουν να αναβαθμίζονται προκειμένου να γίνονται πιο ανταγωνιστικά.

Η κατασκευή της νέας ξενοδοχειακής μονάδας στην Κρήτη υπηρετεί την ανάγκη εξυπηρέτησης μεγαλύτερου κοινού σε χώρους υψηλών προδιαγραφών και σε εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις που βρίσκονται κοντά στη θάλασσα. Η Innovo Constructions διαθέτοντας την εμπειρία πολλών μεγάλων έργων κατά το πέρασμα των χρόνων και την κατάλληλη τεχνική κατάρτιση στην μελέτη, κατασκευή και ανακαίνιση ξενοδοχείου αντιμετώπισε με προσοχή και αποτελεσματικότητα όλες τις προκλήσεις που προκύπταν κατά το χτίσιμο της νέας μονάδας σε ένα οικόπεδο δίπλα στην παραλία.

Κατά την μελέτη δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην ισορροπημένη εναρμόνιση των νέων εγκαταστάσεων στο υπάρχον οικιστικό σύνολο. H ομαλή ένταξη στην αρχιτεκτονική του τοπίου γίνεται με τις μικρές επαναλαμβανόμενες μονάδες – δωμάτια που εκτείνονται σε ύψος δυο ορόφων και επιτρέπει στα περισσότερα μπαλκόνια να έχουν υπέροχη θέα. Η φύτευση είναι εκτεταμένη προκειμένου οι πελάτες να απολαμβάνουν τα οφέλη της φύσης κοντά στη θάλασσα.

Κατά την κατασκευή του ξενοδοχείου ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ορθή και λειτουργική εγκατάσταση των ηλεκτρολογικών και μηχανολογικών συστημάτων, στην ψύξη, στην θέρμανση και στον αερισμό των χώρων. Η επάρκεια των εγκαταστάσεων και η ύπαρξη αναμονών μελετήθηκαν διεξοδικώς ώστε να καλύπτονται οι τρέχουσες αλλά και μελλοντικές ανάγκες. Το ύφος της διακόσμησης στο εσωτερικό των δωματίων ποικίλοι καλύπτοντας τις αισθητικές ανάγκες περισσότερων ανθρώπων.

Ο εργονομικός σχεδιασμός, η λειτουργικότητα, η υψηλή αισθητική, η άνεση, η φιλόξενη και «ζεστή» ατμόσφαιρα καθιστούν το αναβαθμισμένο ξενοδοχείο στην Κρήτη μοναδικό χώρο αναψυχής και χαλάρωσης για άτομα όλων των ηλικιών. H Innovo Constructions με φαντασία, μεράκι και επιμονή έφερε εις πέρας ακόμα μία πρόκληση καλύπτοντας όλες τις προσδοκίες του ιδιοκτήτη και των πελατών του.