Κατασκευή Ξενοδοχείου στην Κρήτη

  • Κατασκευή Ξενοδοχείου στην Κρήτη από την Constructions
  • Κατασκευή και εξοπλισμός Ξενοδοχείου στην Κρήτη από την Constructions
  • Κατασκευή και διακόσμηση Ξενοδοχείου στην Κρήτη από την Constructions
  • Ανακαίνιση και διακόσμηση Ξενοδοχείου στην Κρήτη από την Constructions
  • Ανακαίνιση και εξοπλισμός Ξενοδοχείου στην Κρήτη από την Constructions
  • Ανακαίνιση και κατασκευή Ξενοδοχείου στην Κρήτη από την Constructions
  • Ανακαίνιση Ξενοδοχείου στην Κρήτη από την Constructions
  • Μελέτη και Ανακαίνιση Ξενοδοχείου στην Κρήτη από την Constructions
  • Σχεδιασμός και Ανακαίνιση Ξενοδοχείου στην Κρήτη από την Constructions

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ «CRISPEN» ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

 

Πώς μπορεί ένα ξενοδοχείο να ανανεωθεί, να εκσυγχρονιστεί και να κεντρίσει εκ νέου το ενδιαφέρον του κοινού; Η προγραμματισμένη και μελετημένη ανακαίνιση από έμπειρους συνεργάτες είναι η ιδανική λύση για την αναβάθμιση του χώρου.

Η επιμέρους ανακαίνιση του ξενοδοχείου “Crispen” στην Κρήτη διενεργήθηκε σε συνεργασία με την Innovo Constructions προκειμένου το τελικό αποτέλεσμα να είναι υψηλής αισθητικής, λειτουργικό και ποιοτικό. Παράλληλα εξασφαλίστηκε μέσω προϋπολογισμού το κόστος της επένδυσης και ο χρόνος περάτωσης του έργου. Έτσι το κατάλληλο χρονοδιάγραμμα και η άψογη συνεργασία των μελετητών και των συνεργείων κατά την κατασκευή του ξενοδοχείου δημιούργησε την ελάχιστη αναστάτωση για το μικρότερο χρονικό διάστημα που ήταν δυνατό μέχρι την εφαρμογή της μελέτης και την ολοκλήρωση των εργασιών.

Ο μεγάλος γυάλινος τρούλος στεγάζει και κοσμεί το άλλοτε υπαίθριο αίθριο. Έτσι οι κινήσεις των ατόμων διευκολύνονται με το φως να διαχέεται ομοιόμορφα, χωρίς να επηρεάζονται πλέον από τις καιρικές συνθήκες, αέρας, βροχή, χιόνι, παγωνιά, καύσωνα. Η διατήρηση συνθηκών άνεσης συμβάλει στην δημιουργία της φιλόξενης και οικείας ατμόσφαιρας που εμπνέει την χαλάρωση και την αισιοδοξία.

Κατά την κατασκευή του ξενοδοχείου επιπρόσθετες εργασίες έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο. Η αρμονική ένταξη του μπαρ στο αρχιτεκτονικό τοπίο επιτρέπει την εξυπηρέτηση και τον ανεφοδιασμό του κοινού σε τρόφιμα και ποτά όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας. Οι νέοι διάδρομοι κίνησης και η οριοθέτησή τους με ξύλινες πέργολες και ξύλινα στοιχεία δημιουργούν μια ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα προτρέποντας όλους τους πελάτες να κάνουν μια βόλτα. Με τις νέες επεμβάσεις ο χώρος της πισίνας αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο ιδανικό για παιχνίδι, ξεκούραση και χαλάρωση.

Η μεταμόρφωση του ξενοδοχείου ολοκληρώθηκε πραγματοποιώντας το όραμα του ιδιοκτήτη. Η ανακαίνιση είναι αντάξια των προσδοκιών. Ο ξεκάθαρος στόχος για τους χώρους επέμβασης επέτρεψε την μελέτη και την εφαρμογή των σχεδίων σε ελάχιστο χρονικό διάστημα με το ελάχιστο κόστος, επηρεάζοντας στο ελάχιστο την διαμονή των πελατών.