Κατασκευή ιατρείου γενικής χειρουργικής στον Άλιμο

  • κατασκευη ιατρειου
  • κατασκευη ιατρειου

Κατασκευή ιατρείου γενικής χειρουργικής στον Άλιμο

Με ποια κριτήρια επιλέγει ο ασθενής το ιατρείο που θα του παρέχει τις υπηρεσίες του για την βελτίωση της υγείας του; Αρκεί ένας καταρτισμένος γιατρός με ενσυναίσθηση και επαγγελματισμό; Την σημερινή εποχή το πιο πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του ιατρού για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών είναι ο χώρος του. Για το λόγο αυτό ο γενικός χειρουργός στον Άλιμο επιλέγει να εξοπλίσει το ιατρείο του με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας μέσα σε ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον.

Η συνεργασία του επενδυτή με την Innovo Constructions, την εξειδικευμένη εταιρεία στη μελέτη, κατασκευή και ανακαίνιση ιατρείου, αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας ώστε το όραμα του ιατρού να γίνει πραγματικότητα. Η ανακαίνιση του ακινήτου ξεκινάει από τον χώρο αναμονής καθώς είναι ο πρώτος σταθμός του κάθε ασθενή. Κατά τον σχεδιασμό του χώρου υποδοχής – αναμονής ειδική έμφαση δόθηκε στην οροφή του χώρου. Λευκά πολυμορφικά τετράπλευρα μοιάζουν να αιωρούνται κάτω από το μαύρο φόντο της οροφής. Ο φωτισμός διαχέεται στον χώρο αναδεικνύοντας τις μορφές και καθορίζοντας την οπτική άνεση των ατόμων. Στη διακόσμηση, η λευκότητα των επιφανειών έρχεται σε αντίθεση με τις ξύλινες επιφάνειες δίνοντας μια οικεία αίσθηση. Οι πετρόλ «πινελιές» χαρίζουν μια ανάσα φρέσκου αέρα, μια δροσιστική και μοναδική ατμόσφαιρα.

Στους χώρους του γραφείου – εξεταστηρίου επικρατεί η ίδια λογική των αποχρώσεων και των αντιθέσεων. Λόγω των πολλαπλών παραθύρων τοποθετούνται ρόλερ στα τζάμια προκειμένου ο ιατρός να μπορεί να ρυθμίσει τα επίπεδα φωτισμού, ανάλογα με τις δραστηριότητες τις κάθε στιγμής. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του χώρου αποτελεί η οροφή με τις μακριές σχισμές φωτός και το ξύλινο διαχωριστικό μεταξύ γραφείου και εξεταστηρίου.

Η λιτή γραμμή σχεδίασης συνάδει με την γαλήνια και καθαρή ατμόσφαιρα σε ένα αρμονικό αποτέλεσμα στο ιατρείο γενικής χειρουργικής στον Άλιμο. Έτσι ο ασθενής σιγά σιγά αποβάλει τα αρνητικά συναισθήματα και το στρες ενώ παίρνουν την θέση τους θετικές και αισιόδοξες σκέψεις για ένα ευοίωνο μέλλον, ανεξάρτητα από το πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα που τον απασχολεί.

Δείτε περισσότερα Ιατρεία