Κατασκευή πολυιατρείου στον Πειραιά

Κατασκευή πολυιατρείου στον Πειραιά

Ένα πολυιατρείο φέρει την ευθύνη για την επίλυση ποικίλων ιατρικών θεμάτων. Οι τάσεις της αγοράς απαιτούν την μετατροπή των ιατρείων από έναν ψυχρό χώρο υγείας σε ένα φιλόξενο περιβάλλον που παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Οι ανάγκες όμως κάθε ιατρείου ποικίλουν και χρήζουν ειδικής μεταχείρισης ώστε να εξασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία της επιχείρησης. Για τον λόγο αυτό η μελέτη και κατασκευή ιατρικού κέντρου πρέπει να γίνεται από μια έμπειρη εταιρεία με εξειδίκευση στα ιατρεία, όπως η Innovo Constructions.

Οι γιατροί του πολυιατρείου στον Πειραιά εμπιστεύτηκαν την Innovo Constructions ώστε να κάνουν το όραμά τους πραγματικότητα. Αρχικά έγινε αποτύπωση με πλήρη επιμέτρηση και λεπτομερή φωτογράφιση του χώρου μελέτης ώστε οι σχεδιαστές να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα του ακινήτου. Οι επεμβάσεις στον χώρο περιέλαβαν νέες ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, νέα δάπεδα, χωρίσματα γυψοσανίδας, ψευδοροφές με κρυφό φωτισμό. Ο κάθε χώρος εκφράζει την προσωπικότητα του κάθε γιατρού και εξυπηρετεί τις δικές του ανάγκες.

Η κατασκευή του ιατρικού κέντρου ξεκίνησε από τον χώρο αναμονής. Ένας ευρύχωρος, ζεστός χώρος υποδέχεται τους ασθενείς και ενισχύει τις θετικές σκέψεις. Η λιτή ρεσεψιόν με εργονομικό σχεδιασμό και με καμπύλο σχήμα δίνει δυναμικότητα στο περιβάλλον. Τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του χώρου ολοκληρώνει η πρωτότυπη οροφή με τα κρεμαστά φωτιστικά.

Στα γραφεία κυριαρχεί το επιθυμητό ύφος ανάλογα με τον χαρακτήρα και την ειδικότητα των γιατρών. Ο φωτισμός παίζει καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του τοπίου και στην οπτική άνεση του ατόμου. Ενισχύεται η ορατότητα, το αίσθημα ασφάλειας, η εμπιστοσύνη. Οι εκσυγχρονισμένες ηλεκτρολογικές και μηχανολογικές εγκαταστάσεις συμβάλουν στην τοποθέτηση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας και μεγάλης ακρίβειας για έγκυρα αποτελέσματα.

Το νέο ιατρικό κέντρο στον Πειραιά είναι μοναδικό, θέτοντας τον χώρο σε νέες βάσεις σχετικά με τον κοινωνικό του ρόλο. H Innovo Constructions με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της στην ανακαίνιση ιατρείου καταφέρνει και συνδυάζει το σύγχρονη αισθητική με την πρακτικότητα αναβαθμίζοντας την επιχείρηση σε όλους τους τομείς.

Δείτε περισσότερα Ιατρεία