Κατασκευή κοσμηματοπωλείου στα Μελίσσια

Κατασκευή κοσμηματοπωλείου στα Μελίσσια

Τα κοσμήματα αποτελούν διαχρονικά χρηστικά αντικείμενα στολισμού και ομορφιάς. Όμως ο κάθε άνθρωπος έχει ξεχωριστή προσωπικότητα και σύμφωνα με αυτήν επιλέγει να εκφράζει το στυλ του με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο. Η φιλοσοφία του νέου κοσμηματοπωλείου στα Μελίσσια ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες του αγοραστικού κοινού και προτείνει μοναδικά κομψοτεχνήματα μέσα στο φιλόξενο και άνετο περιβάλλον του.

Η Innovo Constructions δραστηριοποιούμενη στην κατασκευή και ανακαίνιση κοσμηματοπωλείο εδώ και πολλά χρόνια, γνωρίζει πως εκτός από το υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα κατά την μελέτη του χώρου, κυρίαρχο ρόλο παίζει η ασφάλεια αλλά και η εξοικονόμηση ενέργειας. Η αρμονία όλων αυτών των παραμέτρων οδηγούν σε ένα λειτουργικό και εμπορικό χώρο υψηλής αισθητικής με μεγάλη απήχηση. Έτσι το κοσμηματοπωλείο στα Μελίσσια μετατρέπεται σε έναν πόλο έλξης για τους λάτρεις των κοσμημάτων και των ρολογιών.

Οι μελετητές κατά την σύλληψη της ιδέας για τον σχεδιασμό του χώρου έδωσε έμφαση στον επικοινωνιακό χαρακτήρα και στον καθορισμό της νέας και πρωτότυπής του ταυτότητα. Στη διακόσμηση του καταστήματος κυριαρχεί το ξύλο. Η διαχρονικότητά του παραπέμπει νοητά στην διαχρονικότητα των κοσμημάτων και των πολύτιμων λίθων. Παράλληλα η έντονη αντίθεση του ξύλου με της λευκές επιφάνειες δημιουργεί το κατάλληλο σκηνικό για την ανάδειξη του εμπορεύματος.

Όμως το κλειδί της επιτυχίας για την ιδανική προβολή των αντικειμένων και την αυξημένη εμπορικότητα της επιχείρησης κρύβεται στον φωτισμό. Η ομοιόμορφη κατανομή του γενικού φωτισμού δημιουργεί συνθήκες άνεσης και φιλικότητας. Επιπλέον τα επιλεγμένα φωτιστικά σώματα  τονίζυον το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο κάθε κόσμημα αναδεικνύοντας όλες τις ελκυστικές λεπτομέρειες και τις πολύτιμες πέτρες. Η ισορροπημένη διακόσμηση σε συνδυασμό με τον επαγγελματικό φωτισμό σφραγίζουν την ανανέωση του χώρου.

Μπαίνοντας στο κοσμηματοπωλείο «Παρασκευόπουλος» στα Μελίσσια ο πελάτης εξερευνεί έναν κόσμο εκλεπτυσμένης αισθητικής. Η ελκυστικότητα και το νέο ύφος του προσκαλεί άτομα όλων των ηλικιών να «βυθιστούν» στον μαγικό κόσμο της ομορφιάς και του κοσμήματος, κάνοντας τις επιλογές που τους ταιριάζουν.