Κατασκευή καταστήματος SugarFree στην Ερμού

Κατασκευή καταστήματος SugarFree στην Ερμού

Η Innovo Constructions, ανέλαβε την κατασκευή καταστήματος retail στην Ερμού. Η Sugarfree , εμπιστεύτηκε την Innovo Constructions, να κατασκευάσει ένα χώρο που θα στεγάζει την επιχείρησή , έτσι ώστε να εξυπηρετεί τους πελάτες, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όπως πάντα, διεκπεραιώσαμε την κατασκευή καταστήματος retail με τα καλύτερα υλικά της αγοράς, προκειμένου να διασφαλίσουμε την μακροχρόνια χρήση τους και να αποφευχθεί στο ελάχιστο η γρήγορη φυσιολογική φθορά. Λειτουργήσαμε σύμφωνα με την μελέτη καταστήματος retail που προηγήθηκε, καθώς είναι πολύ σημαντικό να ακολουθείται για να αποφεύγονται λάθη και να έχουμε ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής.

Το μαγαζί μπορεί να είναι μικρό, αλλά από τη βιτρίνα έχουν αξιοποιήσει και το παραμικρό τετραγωνικό εκατοστό. Κούκλες στέκουν σε περίοπτη θέση, έχοντας θηλυκές στάσεις και φορώντας τα ενδύματα της επιχείρησης, δίνοντας αμέσως στίγμα για το τι θα επακολουθήσει. Επίσης, τα ενδότερα προϊόντα είναι ορατά, για να ξέρει ο πελάτης τι διαθέτει το κατάστημα.

Μια μεγάλη ταμπέλα στα χαρακτηριστικά χρώματα του Brand της Sugarfree, δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας για το πιο μαγαζί πρόκειται. Επίσης, είναι ορατός και ο πάνω όροφος με τα προϊόντα του, πράγμα που προτρέπει τον καταναλωτή να τον επισκεφτεί, αλλά και να καταλάβει ότι μπορεί να πρόκειται για ένα μικρό αλλά γεμάτο και πλήρη χώρο.

Φυσικά, δεν αφήσαμε στην άκρη την ασφάλεια του καταστήματος κατά τις ώρες που είναι κλειστό. Επιλέξαμε πόρτα ασφαλείας που όμως θυμίζει περσίδες, έτσι ώστε να είναι ορατό το εσωτερικό, χωρίς όμως να επιτρέπει την είσοδο σε ανεπιθύμητους επισκέπτες.

Στο εσωτερικό του καταστήματος, δόθηκε μεγάλη προσοχή πρώτα στην πρακτικότητα, χωρίς φυσικά να μείνει πίσω η καλαισθησία. Stand με θέσεις για την κρέμαση των ρούχων έχουν τοποθετηθεί παντού, ακόμα και στην μέση. Φυσικά, ο τρόπος και η μορφή διαφέρουν, καθώς η επιχείρηση διαθέτει ρούχα, εσώρουχα και αξεσουάρ. Το κάθε είδος χρειάζεται άλλο στυλ και ύψος κρέμασης.

Τα χρώματα που έχουν επιλεχθεί παντού είναι στις γήινες αποχρώσεις, προκειμένου να δίνεται έμφαση στα προϊόντα, που είναι στο σύνολο τους σε χτυπητά και χαρούμενα χρώματα. Χαρακτηριστική εικαστική παρέμβαση στο χώρο, είναι η ψευδαίσθηση μάρμαρου, που βρίσκεται στο πάτωμα αλλά και στο σημείο εξυπηρέτησης των υπαλλήλων του πάνω ορόφου.

Στο ταβάνι έχει γίνει όμορφή και καμπυλωτή κατασκευή με γυψοσανίδα, η οποία φιλοξενεί οποιονδήποτε φωτισμό διαθέτει το κατάστημα. Μια πληθώρα από κρυφά και φανερά σποτάκια κάνουν την εμφάνισή τους και καθιστούν τον χώρο φωτεινό και με πολύ καλή ορατότητα.

Καθρέφτες είναι τοποθετημένοι παντού περίτεχνα, για να έχουν οι πελάτισσες τη δυνατότητα να δουν αν αυτό που φορούν τους ταιριάζει ή όχι.

Τα αποδυτήρια, έχουν τοποθετηθεί κάπως απόμερα και διακριτικά, για να εξασφαλιστεί η ιδιωτικότητα, κατά τη διάρκεια που δοκιμάζονται τα ρούχα ή τα εσώρουχα. Σε κάθε χώρο, λευκά πλακάκια προστατεύουν τους τοίχους, καθώς έχουν τοποθετηθεί λιτά κι απέριττα σκαμπό για την εξυπηρέτηση των γυναικών.

Φυσικά, ένας τεράστιος καθρέφτης υπάρχει στο καθένα, αλλά και επαρκής, έως υπερβολικός φωτισμός παντού. Τέλος, οι κουρτίνες που προστατεύουν από τα αδιάκριτα βλέμματα είναι στο οικολογικές και στο χρώμα της άμμου.