Κατασκευή εργαστηρίου μοριακής κυτταρολογίας στα Ιλίσια

Κατασκευή εργαστηρίου μοριακής κυτταρολογίας στα Ιλίσια

 

Στη σύγχρονη εποχή, η ραγδαία εξέλιξη της επιστήμης και οι αυξημένες ανάγκες του ανθρώπου επιτάσσουν τον εκσυγχρονισμό των ιατρικών κέντρων. Η ανταγωνιστικότητά τους καθορίζεται από την ταυτότητα που υιοθετείται κατά τον σχεδιασμό και την κατασκευή έχοντας ως απώτερο σκοπό την σωματική αλλά και ψυχολογική ικανοποίηση του ασθενή – πελάτη. Ένας άνετος και καλαίσθητος χώρος, εξοπλισμένος με σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας εμπνέει την αξιοπιστία για ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται.

Το νέο εργαστήριο μοριακής κυτταρολογίας υπακούοντας στις τάσεις της αγοράς εμπιστεύεται την Innovo Constructions για την πραγματοποίηση του οράματός του. Η κατασκευή του εργαστηρίου ξεκινάει από τον εκσυγχρονισμό των ηλεκτρολογικών και μηχανολογικών εγκαταστάσεων, υιοθετώντας συστήματα ψύξης και θέρμανσης τελευταίας τεχνολογίας, συμβάλλοντας έτσι στην δημιουργία των ιδανικών συνθηκών θερμικής άνεσης.

Βασικό εργαλείο για την ανάδειξη του χώρου αποτελεί ο φωτισμός καθώς παίζει καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση των συνθηκών οπτικής άνεσης και αισιοδοξίας. Δημιουργεί θετική ατμόσφαιρα, παίζει την ένταση τονίζοντας διαφορετικά σημεία, καθορίζει τους χώρους. Έτσι το εργαστήριο αποπνέει μια αίσθηση φρεσκάδας χαλαρώνοντας τους ασθενείς και γαληνεύοντας το πνεύμα.

Ως γνωστό τα κύματα δρουν καταλυτικά στην ψυχοσύνθεση του ατόμου. Στον χώρο υποδοχής και αναμονής, οι καμπυλότητες σε έπιπλα και φωτιστικά σώματα δίνουν την αίσθηση των κυμάτων, αποφεύγοντας την σκληρότητα που θα παρέπεμπε η χρήση γωνιών. Παράλληλα η λευκότητα των επιφανειών χαρίζει καθαρότητα στην ατμόσφαιρα ενώ η χρήση του ξύλινου δαπέδου αποπνέει ζεστασιά και φιλικότητα. Ο εργονομικός σχεδιασμός της ρεσεψιόν δίνει την δυνατότητα στον εργαζόμενο να έχει τον πλήρη οπτικό έλεγχο της υποδοχής ενώ παράλληλα προστατεύει την ιδιωτικότητα του.

Απώτερος στόχος είναι ο χρόνος αναμονής να κυλάει πιο γρήγορα και ήρεμα. Για τον σκοπό αυτό έχουν ενσωματωθεί στους τοίχους κοντά στη ρεσεψιόν μια τηλεόραση, ένα ενυδρείο και ένα παιχνίδισμα με τετραγωνάκια τραβώντας τα βλέμματα και την προσοχή των ατόμων. Η αναμονή γίνεται σε μεγάλους, άνετους καναπέδες οι οποίο λόγω της απόχρωσής τους τονίζονται και ξεχωρίζουν μέσα στην αίθουσα σα να προσκαλούν τους νεοεισερχόμενους να καθίσουν.

Το ενυδρείο, το οποίο είναι δύο όψεων και οι χρωματικοί τόνοι του γκρι, λευκού, μπεζ αποτελούν τους συνδετικούς κρίκους του χώρου αναμονής με το γραφείο του ιατρού. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του γραφείου αποτελεί η τοποθέτηση της γυαλιστερής ελαστικής μεμβράνης στην οροφή. Το καθρέφτισμα δημιουργεί την ψευδαίσθηση της συνέχειας της οροφής σε μεγάλο ύψος.

Η Innovo Constructions σχεδίασε και κατασκεύασε το εργαστήριο μοριακής κυτταρολογίας στην Αθήνα συνδυάζοντας καλαισθησία, ποιότητα, λειτουργικότητα, ασφάλεια, μοναδικότητα. Η εξειδικευμένη εταιρεία στην μελέτη, κατασκευή και ανακαίνιση επαγγελματικών και ιατρικών χώρων αποτελεί εγγύηση για την δημιουργία μιας εκσυγχρονισμένης επιχείρησης που να εκφράζει το προσωπικό αλλά και τους ασθενείς τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά.

Δείτε περισσότερα Ιατρεία