Κατασκευή δερματολογικού ιατρείου στην Ελευσίνα

Κατασκευή δερματολογικού ιατρείου στην Ελευσίνα

Ο επιστήμονας του δερματολογικού ιατρείου στην Ελευσίνα αναγνωρίζοντας την αξία της ανανέωσης του χώρου για την παροχή υπηρεσιών συνεργάστηκε με την Innovo Constructions για να πραγματοποιήσει το όραμά του. Με αυτό τον τρόπο το νέο ιατρείο υποδηλώνει στους ασθενείς ότι είναι τεχνολογικά προηγμένο και διαθέτει πλέον όλα τα εφόδια για την διευκόλυνση των διαδικασιών πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας όλων των περιστατικών.

Η υιοθέτηση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας προϋποθέτει την εγκατάσταση των κατάλληλων συστημάτων ηλεκτρολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού. Έτσι η μελέτη και στη συνέχεια η κατασκευή του ιατρείου ξεκινάει από αυτόν τον τομέα, ενώ παράλληλα γίνεται αναβάθμιση των συστημάτων θέρμανσης και ψύξης προκειμένου να επιτευχθούν συνθήκες άνεσης και ασφάλειας.

Όμως εκτός από την εγκατάσταση των συστημάτων, είναι γεγονός πως η σύγχρονη αισθητική και η εργονομική διάταξη του εξοπλισμού βελτιώνουν την εμπειρία του ασθενή στον χώρο και λειτουργούν ευεργετικά στην ψυχολογία του. Στον χώρο αναμονής οι γήινες αποχρώσεις χαρίζουν «ζεστασιά» και ηρεμία στην ατμόσφαιρα ενισχύοντας παράλληλα την σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό της επιχείρησης. Οι λαδί πινελιές ζωντανεύουν τις συνθέσεις και την διακόσμηση της αίθουσας.

Όλες οι κατασκευές είναι από υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά υλικά που πληρούν τις προδιαγραφές του ιατρείου. Κατά την φάση της μελέτης οι σχεδιαστές παρουσίασαν διάφορες προτάσεις υλοποίησης για τους χώρους γραφείου – εξεταστηρίου προκειμένου να επιτύχουν ακριβώς το στυλ που αναζητούσε ο ιατρός. Η προσοχή στη λεπτομέρεια δείχνει στον ασθενή ότι ο δερματολόγος μεριμνά για τον χώρο του άρα σέβεται και νοιάζεται και για τον ίδιο.

Ο φωτισμός μελετήθηκε λεπτομερώς για την διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών οπτικής άνεσης  ανάλογα με την ώρα της ημέρας και την δραστηριότητα που φιλοξενείται σε κάθε χώρο. Ο φωτισμός ως κυρίαρχος παράγοντας ανάδειξης της διακόσμησης μελετήθηκε ιδιαίτερα στον χώρο αναμονής. Γραμμικά μοτίβα ξεκινάνε από την οροφή και συνεχίζουν στους τοίχους δίνοντας της αίσθηση της ενότητας και της συνέχειας. Στους χώρους γραφείου – εξεταστηρίου τα φωτιστικά σώματα έχουν κυρίως λειτουργική αξία διευκολύνοντας όλες τις ιατρικές και θεραπευτικές πράξεις.

Δείτε περισσότερα Ιατρεία