Κατασκευή ζαχαροπλαστείου 

  • Κατασκευή ζαχαροπλαστείου από την Constructions
  • Ανακαίνιση ζαχαροπλαστείου από την Constructions
  • Εξοπλισμός ζαχαροπλαστείου από την Constructions
  • Μελέτη ζαχαροπλαστείου από την Constructions

Κατασκευή ζαχαροπλαστείου 

Ο χαρακτήρας του ζαχαροπλαστείου που «ξυπνάει» τις αισθήσεις 

Τι προσελκύει σε ένα ζαχαροπλαστείο τους καταναλωτές ώστε καθώς περπατούν να ανοίξουν την πόρτα του και να μπουν μέσα; Οι λαχταριστές λιχουδιές ταξινομημένες σε ελκυστικές βιτρίνες εξιτάρουν τις αισθήσεις και οδηγούν το κοινό σε παρορμητικές αγορές. Ο οικείος χώρος πώλησης επιτρέπει την άνετη κίνηση των ατόμων διώχνοντας τις δεύτερες σκέψεις και τους ενδοιασμούς.

Πώς όμως επιτυγχάνεται η βέλτιστη οργάνωση του ζαχαροπλαστείου με το ιδανικό καλαίσθητο αποτέλεσμα; Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στην συνεργασία του επιχειρηματία με την Innovo Constructions. Η εταιρεία, έχοντας εφόδια την πολυετή εμπειρία και την υψηλή τεχνική κατάρτιση, σχεδιάζει και προχωράει στην κατασκευή ζαχαροπλαστείων υλοποιώντας και παρέχοντας τον πλήρη εξοπλισμό των εργαστηρίων και των χώρων πώλησης.

Ξεκινώντας από την μελέτη του ζαχαροπλαστείου, η δημιουργική ομάδα ενημερώθηκε για τις ανάγκες του εργοδότη και επισήμανε τις απαιτήσεις του χώρου. Η επιμέτρηση και η φωτογραφική αποτύπωση του ακινήτου αποτελεί την βάση για την διαρρύθμιση και τον εξατομικευμένο σχεδιασμό. Δίνοντας έμφαση στην λειτουργικότητα και την εργονομία ολοκληρώθηκε ο διαχωρισμός του εργαστηρίου και η διάταξη των επίπλων στον χώρο πώλησης. Η ακριβής αντίληψη της αισθητικής της διακόσμησης και των επίπλων γίνεται με την παρουσίαση της πρότασης σε φωτορεαλιστικές εικόνες. Η κατανόηση του έργου από τον πελάτη με εικόνες του καταστήματος όπως επρόκειτο να υλοποιηθεί επιτρέπει την έγκαιρη παρέμβασή του για τυχόν τροποποιήσεις και την εξασφάλιση της αποδοτικής επένδυσής του.

Έχοντας ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός ως την παραμικρή λεπτομέρεια, η μελέτη προχώρησε στην υλοποίησή της. Η κατασκευή των εγκαταστάσεων, των συνθέσεων, των επενδύσεων, του inox εξοπλισμού ακολούθησαν κατά γράμμα τα σχέδια και το χρονοδιάγραμμα. Η μελέτη φωτισμού και οι τεχνικές merchandising έδωσαν πνοή στον χώρο στοχεύοντας σε αυξημένες πωλήσεις διεγείροντας τις γευστικές αισθήσεις του κοινού.

Η εταιρεία με μεράκι και αποφασιστικότητα εκτέλεσε όλες τις εργασίες προκειμένου η αρχιτεκτονική μελέτη και τα τρισδιάστατα σχέδια να γίνουν πραγματικότητα. Η καθοδήγηση των δικών της συνεργείων και η παράδοση του έργου με το κλειδί στο χέρι, αφαίρεσε το άγχος από τον επιχειρηματία δίνοντάς του χρόνο να κάνει τις δικές του έρευνες για τους προμηθευτές του.

Δείτε περισσότερα Διάφορα