Κατασκευή Ταξιδιωτικού Γραφείου στην Αθήνα

  • Από την Innovo στην Αθήνα κατασκευή Ταξιδιωτικού Γραφείου
  • Από την Innovo στην Αθήνα ανακαίνιση Ταξιδιωτικού Γραφείου
  • Από την Innovo στην Αθήνα διακόσμηση Ταξιδιωτικού Γραφείου
  • Από την Innovo στην Αθήνα μελέτη κατασκευής Ταξιδιωτικού Γραφείου
  • Από την Innovo στην Αθήνα μελέτη ανακαίνισης Ταξιδιωτικού Γραφείου
  • Από την Innovo στην Αθήνα μελέτη διακόσμησης Ταξιδιωτικού Γραφείου
  • Από την Innovo στην Αθήνα σχεδιασμός διακόσμησης Ταξιδιωτικού Γραφείου
  • Από την Innovo στην Αθήνα σχεδιασμός κατασκευής Ταξιδιωτικού Γραφείου

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ένα γραφείο διαφορετικό συνηθισμένα, που φιλοξενεί με άνεση, εμπνέει την δημιουργική εργασία και διευκολύνει τις δραστηριότητες με τον εργονομικό του σχεδιασμό. Αυτό είναι το ταξιδιωτικό γραφείο στην Αθήνα, σχεδιασμένο σύμφωνα με τα σύγχρονα παγκόσμια πρότυπα διάσημων γραφείων με αυξημένο προσωπικό εργασίας.

Η δημιουργική ομάδα της Innovo Constructions διαθέτοντας την κατάλληλη τεχνική κατάρτιση και την μακροχρόνια εμπειρία, με έμπνευση και φαντασία δημιούργησε έναν μοναδικό χώρο σεβόμενη τις ανάγκες του εργαζόμενου για την αποδοτική του εργασία. Το βιομηχανικό στυλ με μίνιμαλ διακόσμηση αφήνει ελεύθερο το πνεύμα των ατόμων και προάγει την δημιουργικότητα. Είναι το στυλ που μπορεί να καλύψει κάθε προτίμηση αφήνοντας περιθώριο στο κάθε υπάλληλο να προσθέσει την δική του πινελιά και να δώσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Κατά την ανακαίνιση του γραφείου πρωταρχικό μέλημα για τους μελετητές αποτέλεσε η οριστικοποίηση της νέας διαρρύθμισης προκειμένου να εξασφαλιστεί η λειτουργικότητα και η ιδιωτικότητα των χώρων. Η προσαρμογή των υπαρχόντων εγκαταστάσεων θέρμανσης – ψύξης και εξαερισμού κατά την κατασκευή του γραφείου σύμφωνα με την νέα διάταξη των χώρων έγινε μεθοδευμένα έπειτα από την εκτενής μελέτη των νέων αναγκών των χώρων.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην διακόσμηση είναι το εμφανές σκυρόδεμα, το μέταλλο και το γυαλί. Το γυαλί λειτουργεί ως διαχωριστικό μέσο επιτρέποντας τις ηχητική απομόνωση του εκάστοτε γραφείου και την οπτική ενοποίηση όλων ώστε κανένας να μην νιώθει απομονωμένος. Παράλληλα όλα τα υλικά δόμησης, οι σωληνώσεις, οι καλωδιώσεις, τα φωτιστικά είναι εμφανή, αποφεύγοντας τα περιττά στοιχεία διακόσμησης. Για τον εξοπλισμό των χώρων, η επιλογή των αποχρώσεων γίνεται εν μέρει σε έντονους χρωματισμούς για την δημιουργία μιας φιλικής, ενδιαφέρουσας και ζεστής ατμόσφαιρας γεμάτη ζωντάνια και αισιοδοξία. Εξαίρεση αποτελεί ο χώρος συνεδριάσεων όπου η τοποθέτηση ψευδοροφής έρχεται να διαμορφώσει ένα πιο οικείο περιβάλλον για τους επισκέπτες και τους πελάτες της επιχείρησης.

Το σοφιστικέ ύφος αποδεικνύει την σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό της επιχείρησης. Η υιοθέτηση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας σε έναν προηγμένο χώρο τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά προάγει την εμπορικότητα και την δημιουργικότητα δίνοντας αξία στην επένδυση.