Κατασκευή σνακ – καφέ «το Χρυσό» 

  • Κατασκευή σνακ – καφέ «το Χρυσό» από την Constructions
  • Εξοπλισμός σνακ – καφέ «το Χρυσό» από την Constructions
  • Διακόσμηση σνακ – καφέ «το Χρυσό» από την Constructions
  • Ανακαίνιση σνακ – καφέ «το Χρυσό» από την Constructions
  • Σχεδιασμός σνακ – καφέ «το Χρυσό» από την Constructions
  • Μελέτη σνακ – καφέ «το Χρυσό» από την Constructions
  • Μελέτη ανακαίνισης σνακ – καφέ «το Χρυσό» από την Constructions
  • Μελέτη κατασκευής σνακ – καφέ «το Χρυσό» από την Constructions
  • Μελέτη εξοπλισμού σνακ – καφέ «το Χρυσό» από την Constructions

Κατασκευή σνακ – καφέ «το Χρυσό» 

Ένα νέο σνακ – καφέ «το Χρυσό» ανοίγει της πύλες του στην Εύβοια 

Η παράδοση χρόνων των καταστημάτων «το Χρυσό» ξεκινάει από τις Σέρρες και ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για μια από τις πιο δυναμικές επιχειρήσεις στην ελληνική επικράτεια με συνεχή ανοδική πορεία. Σταθμός στην εξέλιξή της αποτέλεσε η συνεργασία με την Innovo Constructions και η κατασκευή του γνωστού σνακ – καφέ στην Χαλκίδα.

Η δημιουργική ομάδα της εταιρείας υιοθετώντας το ύφος των καταστημάτων «το Χρυσό» προχώρησε στην ολοκληρωμένη εκπόνηση της μελέτης για έναν λειτουργικό χώρο που να πρεσβεύει τις αξίες και τα ιδανικά της επιχείρησης. Θέτοντας νέους ακόμα πιο δυναμικούς στόχους για το μέλλον καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των πελατών της φημισμένης επιχείρησης κάθε στιγμή της ημέρας με μοναδικές γευστικές απολαύσεις μέσα σε ένα χαρούμενο και φιλικό περιβάλλον.

Η κατασκευή του καταστήματος ξεκίνησε από την διαρρύθμιση του χώρου και την διάταξη του εξοπλισμού. Αφού ορίστηκε η θέση των τραπεζοκαθισμάτων, του διαδρόμου, των βιτρινών και του παρασκευαστηρίου, οι μελετητές προχώρησαν στην οργάνωση του inox εξοπλισμού ώστε να διευκολύνονται οι εργαζόμενοι και να καλύπτονται οι ανάγκες των πελατών. Η εξωτερική επένδυση του εξοπλισμού γίνεται με ξύλο ώστε να ταιριάζει με το επιθυμητό ύφος του χώρου. Οι γυάλινες βιτρίνες συνιστώνται από κάθετες και οριζόντιες επιφάνειες, φέρνοντας την σύγχρονη αισθητική μέσα στο κατάστημα.

H διακόσμηση του καταστήματος στηρίζεται στην εντυπωσιακή αντίθεση του ανοιχτόχρωμου ξύλου με τις μαύρες και λευκές επιφάνειες. Η επένδυση του τοίχου, που βρίσκεται δίπλα στα σταντ, με μαύρη πέτρα χαρίζει σοβαρότητα και επαγγελματισμό στον χώρο. Η επικάλυψη του δαπέδου με ασπρόμαυρα πλακίδια σε σχήμα σκακιέρας προσδιορίζει τον δικό του ρόλο στην αισθητική της σύνθεσης δίνοντας στυλ και ζωντάνια στο περιβάλλον.

Ο σχεδιασμός του εξοπλισμού, η λειτουργικότητα της διακόσμησης και η εμπορική αρχιτεκτονική είναι σε πλήρη αρμονία με τον χαρακτήρα της επιχείρησης, με τις καθημερινές απαιτήσεις του καταναλωτή, αλλά και με τον συνεχώς αυξανόμενο ανταγωνισμό. Οι μακροχρόνιες πελατειακές σχέσεις κερδίζονται λιθαράκι – λιθαράκι καθημερινά μέσα στο πρωτοποριακό και καλαίσθητο περιβάλλον.

Δείτε περισσότερα Εστίαση