Κατασκευή σνακ – καφέ στον Άγιο Δημήτριο 

  • Από την Constructions κατασκευή σνακ – καφέ στον Άγιο Δημήτριο
  • Από την Constructions ανακαίνιση σνακ – καφέ στον Άγιο Δημήτριο
  • Από την Constructions εξοπλισμός σνακ – καφέ στον Άγιο Δημήτριο
  • Από την Constructions διακόσμηση σνακ – καφέ στον Άγιο Δημήτριο

Κατασκευή σνακ – καφέ στον Άγιο Δημήτριο 

Στο «ζυμωτήρι» του Αγίου Δημητρίου όλα είναι φρέσκα και χειροποίητα

Τα δεδομένα του κλάδου των χώρων εστίασης συνεχώς αλλάζουν με την κατάσταση να απαιτεί από τους επιχειρηματίες να υιοθετούν τις σύγχρονες τάσεις για ένα επιτυχημένο και ανταποδοτικό κατάστημα. Ο ρόλος του σνακ – καφέ συνεχώς διευρύνεται και η διαφορετικότητα των υπηρεσιών σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και το φιλόξενο περιβάλλον αποσκοπούν στην προσέλκυση νέων πελατών.

H εξειδίκευση της Innovo Constructions και η συνεχή κατάρτιση του εργατικού δυναμικού της στην μελέτη και ανακαίνιση καταστημάτων έδωσε μια πρωτοπόρα λειτουργική και αισθητική λύση στην κατασκευή του σνακ – καφέ στον Άγιο Δημήτριο. Με προσαρμοστικότητα στις ανάγκες του επιχειρηματία αλλά και στις απαιτήσεις του χώρου η εταιρεία πραγματοποίησε την πρόταση σχεδιασμού σε ελάχιστο χρόνο και με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Αρχικά, κατά την κατασκευή του σνακ – καφέ λύθηκαν οι λειτουργικές ανάγκες του χώρου. Αντικαταστάθηκαν οι ηλεκτρολογικές και μηχανολογικές εγκαταστάσεις ώστε να υπάρχει πλήρης έλεγχος των λειτουργικών συστημάτων με επαρκή παροχή ρεύματος για όλον τον εξοπλισμό και αποτροπή βλαβών σε σύντομο χρονικό διάστημα λόγω φθορών. Παράλληλα ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου ολοκληρώθηκαν οι υδραυλικές και ψύξης – θέρμανσης – αερισμού εργασίες εξασφαλίζοντας άριστες συνθήκες άνεσης και υγιεινής.

«Το ζυμωτήρι», όπως ονομάζεται το κατάστημα, δεν είναι ένα απλό σνακ – καφέ. Όπως αναφέρει και η ονομασία, ο χώρος αποτελεί ένα μικρό ζυμωτήρι όπου όλα είναι φρέσκα και ζυμωμένα με τα χέρια. Για του λόγου το αληθές, κατά τον σχεδιασμό του χώρου προβλέφθηκε ένας μεγάλος χώρος πάνω στον πάγκο εξυπηρέτησης των πελατών που να διαθέτει τις προδιαγραφές για το άνοιγμα φύλλου και την παρασκευή ζυμωμένων προϊόντων. Έτσι το κατάστημα αποκτάει αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη του κοινού για την υψηλή ποιότητα των υλικών που προσφέρει.

Η αισθητική του σνακ – καφέ στον Άγιο Δημήτριο εκφράζει τον επιχειρηματία, οι λειτουργίες του διευκολύνουν τον εργαζόμενο ενώ η ανάδειξη των προϊόντων γίνεται αυτόματα. Η ελκυστική κατασκευή το κάνει να ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα πρότυπα εισάγοντάς το δυναμικά στον χώρο του ανταγωνισμού.

Δείτε περισσότερα Εστίαση