Κατασκευή ψητοπωλείου στο Παγκράτι 

  • Κατασκευή ψητοπωλείου στο Παγκράτι από την Constructions
  • Κατασκευή και εξοπλισμός ψητοπωλείου στο Παγκράτι από την Constructions
  • Κατασκευή και διακόσμηση ψητοπωλείου στο Παγκράτι από την Constructions
  • Ανακαίνιση και διακόσμηση ψητοπωλείου στο Παγκράτι από την Constructions
  • Ανακαίνιση και εξοπλισμός ψητοπωλείου στο Παγκράτι από την Constructions
  • Ανακαίνιση και κατασκευή ψητοπωλείου στο Παγκράτι από την Constructions
  • Ανακαίνιση ψητοπωλείου στο Παγκράτι από την Constructions
  • Μελέτη και Ανακαίνιση ψητοπωλείου στο Παγκράτι από την Constructions
  • Μελέτη κατασκευής ψητοπωλείου στο Παγκράτι από την Constructions

Κατασκευή ψητοπωλείου στο Παγκράτι 

Οι «Αθηναϊκές Ουσίες» ικανοποιούν όλες τις αισθήσεις 

Οι ανάγκες του κλάδου των χώρων εστίασης συνεχώς αυξάνονται απαιτώντας από τους επιχειρηματίες να προσαρμόζονται στις σύγχρονες τάσεις της αγοράς για την επιτυχή τους πορεία και εξέλιξη. Η μελέτη και κατασκευή του ψητοπωλείου – εστιατορίου στο Παγκράτι ολοκληρώθηκε από την Innovo Constructions αποσκοπώντας στην αποτελεσματικότερη επικοινωνία με τον πελάτη, οπτική και λεκτική, ώστε να προσελκύεται το κοινό από την φιλική ατμόσφαιρα και τις μοναδικές γευστικές εμπειρίες νιώθοντας ικανοποίηση και ευχαρίστηση.

Πρωταρχικό μέλημα κατά τον σχεδιασμό αποτέλεσε η διαρρύθμιση ώστε να μεγιστοποιείται η αποτελεσματικότητα του εξοπλισμού. Κάθε χώρος διαμορφώνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι πλήρως λειτουργικός αλλά και άνετος για οργανωμένη εργασία. Η κατάλληλη διάταξη του υψηλής αντοχής εξοπλισμού παίζει κυρίαρχο ρόλο στην δραστική μείωση των χρόνων παρασκευής του φαγητού και στην διατήρηση της καθαριότητας και της τάξης αποφεύγοντας συμφόρηση σε ώρες αιχμής.

Στην διακόσμηση του καταστήματος επικρατούν οι λαχανί αποχρώσεις και το ξύλο. Η φρεσκάδα του πράσινου παραπέμπει στην υψηλή ποιότητα των υλικών παρασκευής ενώ οι γήινες αποχρώσεις δίνουν της αίσθηση της ζεστασιάς και της φιλοξενίας. Ο συνδυασμός τους χαρίζει ζωντάνια και διασκεδάζει το μάτι του πελάτη.

Κατά την εφαρμογή των μελετών ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στον φωτισμό καθώς παίζει καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση της ατμόσφαιρας και της ανάδειξης της φρεσκάδας του φαγητού. Ο τρόπος που προσεγγίζει η Innovo Constructions, η εξειδικευμένη εταιρεία στην ανακαίνιση και κατασκευή εστιατορίου, την μελέτη φωτισμού διαφέρει ανάλογα με την φιλοσοφία και την επιχειρηματικότητα του χώρου εστίασης. Η επιλογή διαφορετικών φωτιστικών σωμάτων ανάλογα με την χρήση του χώρου επιτρέπει την κατεύθυνση του φωτός στα επιθυμητά σημεία δημιουργώντας συνθήκες άνεσης και εμπορικότητας. Ο φωτισμός εμπνέει αισιοδοξία και θετικότητα, διώχνοντας το άγχος και τις δυσάρεστες σκέψεις.

Ο σύγχρονος σχεδιασμός του χώρου καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού και συμβάλει στην εξατομίκευση των υπηρεσιών του προσαρμοσμένων στην μοναδική προσωπικότητα του κάθε πελάτη. Η ζεστή ατμόσφαιρα κερδίζει τις εντυπώσεις ενώ η γευστική εμπειρία απογειώνει τις αισθήσεις.

Δείτε περισσότερα Εστίαση