Κατασκευή του περιπτέρου «Κόκκορης» στην έκθεση οπτικών

  • Κατασκευή του περιπτέρου «Κόκκορης» στην έκθεση οπτικών από την Innovo
  • Κατασκευή και διακόσμηση του περιπτέρου «Κόκκορης» στην έκθεση οπτικών από την Innovo
  • Κατασκευή και ανακαίνιση του περιπτέρου «Κόκκορης» στην έκθεση οπτικών από την Innovo
  • Κατασκευή περιπτέρου στην έκθεση οπτικών από την Innovo

Κατασκευή του περιπτέρου «Κόκκορης» στην έκθεση οπτικών

Το επικοινωνιακό και ελκυστικό ύφος του περιπτέρου «Κόκκορης» 

Το design ενός περιπτέρου σε μια έκθεση είναι από τα βασικότερα στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα μια επιχείρησης. H Innovo Constructions, λαμβάνοντας και η ίδια μέρος σε πολλές εκθέσεις, αντιλαμβάνεται πλήρως την αξία αυτής της επένδυσης και τον επικοινωνιακό χαρακτήρα που πρέπει να διακατέχει. Έτσι η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις μελέτης και κατασκευής συνεδριακών και εκθεσιακών περιπτέρων που προσελκύουν τους πελάτες και αυξάνουν τις πωλήσεις.

Η αλυσίδα οπτικών καταστημάτων «Κόκκορης» θέλοντας να αναδείξει τον ηγετικό της ρόλο στον κλάδο των οπτικών απευθύνθηκε στην Innovo Constructions για την κατασκευή του περιπτέρου του εδραιώνοντας την εταιρική της παρουσία και κυριαρχώντας με την προβολή των προϊόντων της στον εκθεσιακό χώρο. Η δυνατότητα υλοποίησης πρωτοποριακών ιδεών και καινοτόμων σχεδίων με την εφαρμογή σύγχρονων υψηλής ποιότητας υλικών εγγυώνται ένα αποδοτικό αποτέλεσμα.

Η διαδικασία που ακολούθησε το εργατικό δυναμικό και ανέδειξε την βέλτιστη λύση ξεκίνησε από την καταγραφή των αναγκών και των εκθεσιακών στόχων του επιχειρηματία. Η επεξεργασία αυτών των πληροφοριών σε βάθος και η μετάφρασή τους σχέδια και προτάσεις οδήγησε στην παρουσίαση των σχεδιαστικών λύσεων σε φωτορεαλιστικές εικόνες. Έτσι οριστικοποιήθηκε το σχέδιο του περιπτέρου και προχώρησε στην άρτια εκτέλεση σύμφωνη με τις προδιαγραφές τους εκθεσιακού χώρου και το χρονοδιάγραμμα.

Τι περιλαμβάνει όμως η πρόταση εφαρμογής και η κατασκευή του περιπτέρου; Η σύγχρονη αισθητική περιβάλει με κομψότητα τα γυαλιά διάσημων σχεδιαστών κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης. Ο σχεδιασμός του περιπτέρου προστατεύει την ιδιωτικότητα και τις ιδιαίτερες συζητήσεις μεταξύ των πωλητών και των ενδιαφερόμενων, χωρίς όμως να χάνει τον διαμπερή του χαρακτήρα. Η λευκότητα όλης της κατασκευής ευνοεί την προβολή των χρωματιστών σκελετών και των γραφικών στοιχείων διαφήμισης.

Η πολυετή εμπειρία και η υψηλή αισθητική της επωνυμίας «Κόκκορης» αντανακλώνται στην ελκυστικότητα και την λειτουργικότητα του περιπτέρου. Το φιλικό και οικείο κλίμα δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον για την σύναψη πελατειακών σχέσεων θέτοντας συνεχώς ανώτερους στόχους για το μέλλον.