Κατασκευή περιπτέρου της KNAUF

  • Κατασκευή περιπτέρου της KNAUF από την Innovo
  • Σχεδιασμός περιπτέρου της KNAUF από την Innovo

Κατασκευή περιπτέρου της KNAUF

Τα εντυπωσιακά συστήματα δόμησης knauf «κλέβουν» την παράσταση 

Πώς θα μπορούσε η knauf να αναδείξει τα προϊόντα και το υψηλό σύστημα υπηρεσιών της μέσα σε μια έκθεση; Αυτό ήταν το βασικό ερώτημα που τέθηκε στην Innovo Constructions κατά την ανάθεση για την κατασκευή του περιπτέρου της. Η ίδια η εταιρεία επιλέγοντας και χρησιμοποιώντας καθημερινά προϊόντα knauf στις κατασκευές της γνωρίζει από πρώτο χέρι την υψηλή ποιότητα και την αντοχή των υλικών της.

Ο σχεδιασμός του περιπτέρου ξεκίνησε από τον ανοιχτό και επικοινωνιακό χαρακτήρα που απαιτούνταν. Έτσι ο λιτός διάκοσμος του περιπτέρου λειτουργεί ως το κατάλληλο υπόβαθρο για την ανάδειξη των σύγχρονων και εξελιγμένων συστημάτων δόμησης. Η κομψή αισθητική δείχνει επαγγελματισμό και σοβαρότητα στην αντιμετώπιση των περιστάσεων. Ο διακριτικός φωτισμός αποτελεί μία από τις τεχνικές merchandising που εφαρμόστηκε για την βέλτιστη σκηνοθεσία και προώθηση του εμπορεύματος. Έτσι δημιουργήθηκε ένα αρμονικό και φιλόξενο περιβάλλον, άνετο και ευχάριστο.

Η knauf νοιάζεται για τους πελάτες και γι’ αυτό εξασφαλίζει την άριστη ενημέρωσή τους μέσω συζητήσεων και επιδείξεων. Η ανάγκη για επίδειξη εφαρμογής υλικών ή κατασκευής συστημάτων δόμησης οδήγησε στην διαρρύθμιση του περιπτέρου έχοντας ως κεντρικό στοιχείο μια μικρή εξέδρα. Απέναντί της τοποθετήθηκαν καθίσματα εστιάζοντας στην άνεση των ενδιαφερομένων κατά την παρακολούθηση επιδείξεων είτε σε πραγματικό χρόνο είτε μέσω οπτικοακουστικού υλικού.

Περιμετρικά της σκηνής δημιουργήθηκαν «μικρές γωνιές» με στόχο την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση του κοινού. Ο δειγματισμός εξελιγμένων υλικών και νέων συστημάτων προκαλεί ερωτήματα στους επισκέπτες που δεν θα μπορούσαν να μένουν αναπάντητα. Έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό ευνοείται από την λειτουργική δομή του περιπτέρου για την επαφή με τους ενδιαφερόμενους σε πιο γενικές ή ακόμα και σε πιο ιδιωτικές συζητήσεις.

Η εικόνα του περιπτέρου συνοψίζεται στην ιδεολογία της Knauf για καινοτομία και δημιουργικότητα. Η διαφοροποίηση των συστημάτων δόμησης δίνει εξατομικευμένες λύσεις για το μεγαλύτερο τμήμα της κατασκευής. Η σιγουριά που εμπνέουν τα προϊόντα Knauf δίνουν αξία στην επένδυση και εγγυόνται ένα αξιόλογο αποτέλεσμα.