Κατασκευή περιπτέρου στη Hellas Pharm 

 • Κατασκευή περιπτέρου στη Hellas Pharm 2014 από την Innovo
 • Κατασκευή και ανακαίνιση περιπτέρου στη Hellas Pharm 2014 από την Innovo
 • Κατασκευή και διακόσμηση περιπτέρου στη Hellas Pharm 2014 από την Innovo
 • Κατασκευή και σχεδιασμός περιπτέρου στη Hellas Pharm 2014 από την Innovo
 • Κατασκευή και μελέτη περιπτέρου στη Hellas Pharm 2014 από την Innovo
 • Μελέτη κατασκευής περιπτέρου στη Hellas Pharm 2014 από την Innovo
 • Σχεδιασμός κατασκευής περιπτέρου στη Hellas Pharm 2014 από την Innovo
 • Ανακαίνιση κατασκευής περιπτέρου στη Hellas Pharm 2014 από την Innovo
 • Hellas Pharm 2014 Ανακαίνιση κατασκευής περιπτέρου από την Innovo
 • Hellas Pharm 2014 μελέτη κατασκευής περιπτέρου από την Innovo
 • Hellas Pharm 2014 σχεδιασμός κατασκευής περιπτέρου από την Innovo
 • Hellas Pharm 2014 κατασκευή περιπτέρου από την Innovo

Κατασκευή περιπτέρου στη Hellas Pharm 

Το OSB στην υπηρεσία της Innovo Constructions 

Η αυξημένη επισκεψιμότητα και η μαζική συμμετοχή στην Hellas Pharm 2014 που έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη. Πλήθος κόσμου αναζητούσε την ενημέρωση σε καίρια θέματα και προηγμένα προϊόντα με σκοπό την διαφοροποίηση του χώρου του και την προσέλκυση νέων πελατών.

Η Innovo Constructions ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των επιστημόνων και των επιχειρήσεων εξέθεσε σε ένα καινοτόμο περίπτερο το σύγχρονο design και τα πιο πρωτοποριακά υλικά κατασκευής. Βέβαια, πριν την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του περιπτέρου προηγήθηκε η μελέτη του χώρου ώστε να είναι εξασφαλισμένοι οι εκθεσιακοί στόχοι και η προβολή της εταιρικής ταυτότητας. Το έμπειρο δημιουργικό τμήμα σχεδίασε με μεράκι, φαντασία και αποτελεσματικά το επικοινωνιακό περίπτερο της εταιρείας, ενώ το τεχνικό τμήμα υλοποίησε τα σχέδια και τις φωτορεαλιστικές εικόνες με συνέπεια, υπευθυνότητα και αξιοπιστία.

Η ιδιομορφία του περιπτέρου αυτής της έκθεσης στηρίζεται στην εκτεταμένη χρήση του osb. Κολώνες, δοκάρια, στηρίξεις, διαχωριστικά, επενδύσεις, δάπεδα γίνονται όλα από osb, το δομικό υλικό με τις χιλιάδες εφαρμογές. Η μεγάλη μηχανική αντοχή, η ελαστικότητα και το πρωτότυπο αισθητικό του αποτέλεσμα της πολυεπίπεδης σύνθετης πλάκας με βάση το ξύλο, δηλαδή της πλάκας osb, την καθιστά ιδανική επιλογή για πρωτότυπες συνθέσεις.

Όμως δεν θα ήταν δυνατό η εταιρεία να περιοριζόταν στην προβολή μόνο ενός υλικού, μιας ιδέας. Το ενδιαφέρον του κόσμου για νέα υλικά και πρωτότυπες κατασκευές απαντάται στο πλήθος επίπλων επαγγελματικού εξοπλισμού, στα δείγματα σύγχρονων προϊόντων διακόσμησης και επένδυσης, στις έντονες αντιθέσεις που προσελκύουν τα βλέμματα. Η Innovo Constructions ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της tecnyfarma σε Ελλάδα και Κύπρο παρείχε δείγμα της συρταριέρας για δοκιμή του ελαφρού χειρισμού της από όλους τους ενδιαφερόμενους.

Η ικανότητα, η εμπειρία και το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό της Innovo Constructions πάνω στο σχεδιασμό και την κατασκευή του περιπτέρου έκανε την μελέτη πραγματικότητα. Λόγω των αυξημένων επενδύσεων για την κατασκευή του περιπτέρου με χρήση osb τηρήθηκε αυστηρό χρονοδιάγραμμα για την εμπρόθεσμη υλοποίηση του έργου. Η κατασκευή έγινε με εντατικούς ρυθμούς και με συνέπεια ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό.