Κατασκευή περιπτέρου στη Hellas Pharm

  • Κατασκευή περιπτέρου στη Hellas Pharm 2012 από την Innovo
  • Ανακαίνιση περιπτέρου στη Hellas Pharm 2012 από την Innovo
  • Ανακαίνιση και κατασκευή περιπτέρου στη Hellas Pharm 2012 από την Innovo
  • Μελέτη κατασκευής περιπτέρου στη Hellas Pharm 2012 από την Innovo
  • Μελέτη ανακαίνισης περιπτέρου στη Hellas Pharm 2012 από την Innovo
  • Σχεδιασμός και κατασκευή περιπτέρου στη Hellas Pharm 2012 από την Innovo

Κατασκευή περιπτέρου στη Hellas Pharm

Η ανατροπή στο κατεστημένο από την Innovo Constructions 

Οι ραγδαίες εξελίξεις στον κλάδο των φαρμακοποιών αποτέλεσε ένα έντονο κάλεσμα στη φετινή έκθεση Hellas Pharm 2014 στη Helexpo. Άτομα που δραστηριοποιούνται στον χώρο του φαρμακείου επισκέφτηκαν τον χώρο και ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις και την προώθηση νέων προϊόντων.

Η Innovo Constructions θέλοντας να συνδράμει στον πολύπλευρο έργο του φαρμακοποιού, δήλωσε την παρουσία της με το εντυπωσιακό της περίπτερο και την άμεση εξυπηρετητικότητα του εργατικού δυναμικού της. Η προθυμία για ενημέρωση και παροχή συμβουλών άφησε ικανοποιημένο κάθε επισκέπτη. Όμως καμία συζήτηση δεν θα μπορούσε να ευνοηθεί εάν δεν υπήρχε το κατάλληλο περιβάλλον.

Ο καινοτόμος σχεδιασμός του περιπτέρου αναδεικνύει τον χώρο χωρίς την χρήση εμφανούς πηγής φωτός. Η οροφή του περιπτέρου μοιάζει με έναν φωτεινό ουρανό. Η κατασκευή της αναρτημένης ψευδοροφής γίνεται από ελαστική αυτόφωτη μεμβράνη. Ο ανάγλυφος σταυρός στη μέση και η επιφάνεια πίσω από γραφεία εξυπηρέτησης είναι από γυαλιστερή ελαστική μεμβράνη. Η ευρεία εφαρμογή και οι υψηλές προδιαγραφές της ελαστικής μεμβράνης την καθιστά ιδανική για τον σχηματισμό οποιουδήποτε σχεδίου και για τοποθέτηση με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Ο περαστικός μπορεί με μια ματιά να αντιληφθεί τις σύγχρονες ανάγκες του κλάδου, πέρα από την καθιερωμένη διανομή φαρμάκων. Η εισαγωγή των καλλυντικών και των προϊόντων ευ ζην στο εμπόρευμα του φαρμακείου προσφέρει ένα αίσθημα ασφάλειας και ικανοποίησης στο πελάτη. Παράλληλα ο φαρμακοποιός εμπνέει εμπιστοσύνη και σεβασμό καθώς αποτελούν ένα σημαντικό μέσο διανομής. Έτσι πέρα από την δυναμική εισαγωγή της μεμβράνης στον χώρο του φαρμακείου, η εταιρεία προβάλει περιμετρικά του περιπτέρου υλοποιημένα έργα υψηλών απαιτήσεων και επαγγελματικό εξοπλισμό, όπως συρταριέρες, ιδανικό για φαρμακεία.

Η Innovo Constructions γνωρίζει πολύ καλά τους εκθεσιακούς χώρους, τι να προσέξει και πώς να μεγιστοποιήσει την προβολή. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του περιπτέρου της επικοινωνεί στο κοινό τις αξίες και την φιλοσοφία της με τον καλύτερο τρόπο. Η ευαισθητοποίησή της στις σύγχρονες απαιτήσεις του κλάδου και η συνεχή τεχνική κατάρτιση την καθιστά ιδανικό συνεργάτη για την πραγματοποίηση του οράματος κάθε φαρμακοποιού.