Κατασκευή περιπτέρου στην έκθεση οπτικών 2014

  • Κατασκευή περιπτέρου στην έκθεση οπτικών 2014 από την Innovo

Κατασκευή περιπτέρου στην έκθεση οπτικών 2014

Το επικοινωνιακό περίπτερο που σφραγίζει μια εποικοδομητική συνεργασία

Οι γιατροί, οι οπτικοί και οι φοιτητές των αντίστοιχων σχολών συχνά επικεντρώνονται μόνο στις επιστημονικές τους γνώσεις, θεωρώντας ότι επαρκούν για να προσελκύσουν ασθενείς και πελάτες και να χτίσουν μακροχρόνιους δεσμούς. Όμως, όπως φάνηκε και στη έκθεση οπτικών του 2014, το κοινό κρίνει συνολικά την εμπειρία του μέσα στον επαγγελματικό χώρο. Έτσι επηρεάζεται από την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων αλλά και από την λειτουργικότητα και την καλαισθησία της ατμόσφαιρας.

Η Innovo Constructions, με υπευθυνότητα και συνέπεια στις προσδοκίες του οπτικού και γιατρού δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες τους και αξία στον χώρο τους. Έτσι για μια ακόμα χρονιά η Innovo Constructions και η Minopta δείχνουν την δυναμική της συνεργασία τους και την εποικοδομητική τους σύμπραξη στην κατασκευή ενός κοινού περιπτέρου. Στόχος και των δυο εταιρειών είναι η δημιουργία ιατρικών χώρων και οπτικών καταστημάτων εκσυγχρονισμένων και διαφορετικών από τα συνηθισμένα με πρωτότυπο και μοναδικό χαρακτήρα. Διότι είναι γεγονός πως η ελκυστικότητα, η λειτουργικότητα και η εμπορικότητα ενός επαγγελματικού χώρου εξασφαλίζει  την άψογη και έγκυρη εξυπηρέτηση και κερδίζει την εμπιστοσύνη του πελάτη – ασθενή.

Το περίπτερο των δυο εταιρειών, λιτό σε σχεδιασμό, προβάλει ξεκάθαρα τα μηνύματα που θέλει να περάσει στους επισκέπτες της έκθεσης. Ο περαστικός από τον διάδρομο αντιλαμβάνεται με την πρώτη ματιά το αντικείμενο των εκθετών και την εξειδίκευση που διαθέτουν. Οι εικόνες υλοποιημένων έργων που εκτίθενται περιμετρικά του περιπτέρου δείχνουν την εξειδίκευση της Innovo Constructions στην εξατομικευμένη μελέτη, ανακαίνιση και κατασκευή οπτικών καταστημάτων και ιατρείων με μοναδική ταυτότητα. Ο δειγματισμός μηχανημάτων – εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας και η δυνατότητα δοκιμής τους από τους επισκέπτες αυξάνει τις εμπειρίες του ατόμου μέσα στο περίπτερο.

Η Innovo Constructions με το υψηλό σύστημα αξιών της να αντανακλώνται στο περίπτερο βρίσκεται δίπλα στον σύγχρονο επιστήμονα. Γίνεται λοιπόν κατανοητό ότι η ανάγκη του να διακατέχεται από υψηλό αίσθημα ευθύνης και αποδοχής του κοινωνικού του ρόλου προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα στο κοινό μέσα σε ένα φιλόξενο και άνετο περιβάλλον λειτουργεί ως το κλειδί για την επιτυχία.